ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Страхотен подарък за имения ден на Димитър Илиев! Локо вече е на четвъртфинал за Купата
Автор: Стойчо Генов 16:54 / 26.10.2021Коментари (12)5282
©
Локомотив Пловдив продължава участието си в турнира за Купата на България и вече е на четвъртфинал. Това стана факт, след като черно-белите победиха Локомотив (София) с 2:0 в осминафинален двубой, който се игра на стадиона в столичния квартал "Надежда". Димитър Илиев ознаменува имения си ден с красив гол за пловдивчани в 46-ата минута, а другото попадение бе дело на Гомис.

Това бе трета поредна победа в официален мач за възпитаниците на треньора Александър Тунчев.

Първото полувреме премина доста равностойно, като вицешампионите създадоха две по-опасни ситуации в последните 5 минути. Първо Йосип Томашевич нахлу в половината на домакините и подаде към Димитър Илиев пред наказателното поле. Капитанът изведе с едно докосване Лукас Салинас, който шутира с левия крак, но вратарят Александър Любенов изби в корнер.

Секунди преди почивката играч на Локо (Сф) се подхлъзна и това позволи на Димитър Илиев да напредне към наказателното поле. Именикът днес можеше да потърси комбинация със свой съотборник, но реши да стреля с левия крак, а топката профуча над напречната греда.

Второто полувреме започна прекрасно за пловдивчани. Георги Минчев подаде към Димитър Илиев пред наказателното поле. Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година напредна 1-2 метра и отправи силен шут от 20-ина метра с десния крак. Топката рикошира в гредата и влезе в мрежата за 0:1.

В добавеното време на мача черно-белите вкараха втори гол. След корнер пред вратата на Илко Пиргов топката бе избита и отиде при Кристиан Гомис. Централният защитник тръгна от собствената си половина, надбяга един противников играч и прати топката в опразнената от Александър Любенов врата за 0:2.

Локо (Пд) игра в състав:

Илко Пиргов, Кристиан Гомис, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич, Петър Витанов, Бирсент Карагарен (90+1- Николай Николаев), Шакил Сно (78- Артур Крачун), Лукас Салинас, Парвиз Умарбаев (78- Айвън Ангелов), Димитър Илиев, Георги Минчев (88- Емил Янчев).

Още по темата: общо новини по темата: 52
16.05.2022
15.05.2022
14.05.2022
13.05.2022
04.05.2022
28.04.2022
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на LOKO FEN
премахни филтъра

на 26.10.2021 г.
+3
 
 
Жив и здрав да си Капитане,ти и семейството ти!Още много да ни радваш и да славиш любимия ни Локомотив Пловдив! Заради хора като теб отбора ни с бюджет доста по-малък от други отбори постигна страхотни постижения-Две Купи на България, Една суперкупа,второ място и 6-0!Благодарим от сърце!Само Локо и само напред и нагоре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: