ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Протест в София срещу ковид мерките
Автор: Пламена Николова 10:12 / 30.08.2021Коментари (10)3469
©
Илюстрация
Протест срещу Covid мерките задължителното ваксиниране ще се проведе днес в София под мотото "Не можеш да експериментираш с мен! Не можеш да ме лишиш от права!", става ясно от съобщение, изпратено до Plovdiv24.bg. Протестът е насрочен за 16.30 ч. пред НДК в столица.

Публикуваме информацията без редакторска намеса: 

"Протест на 30-ти август - понеделник срещу необмислените действия около Ковид-пандемията!

Раждаме се с права, права дадени право от Всевишния! Право да отказваме всякакъв експеримент, издевателство или насилие над нас!

Всевишния и впоследствие и човешките закони, ни пазят от медицински експерименти!

Най-вече имаме правото да отказваме и да не колаборираме с насилието ...

Твърдим и можем да докажем че: всички предложени ваксини са в експериментален стадий 2 или 3 и че ваксиниращите не се предупреждават за това. Притискат се медици, учители, хотелиери да се ваксинират, което е участие в медицински експеримент с рескуване на правото на труд!

Мерките за децата в училище са абсурдни!

Представете си как деца тичат 60 метра с маска на устата или пеят музикално с маска на уста?!? Ако част от родителите се вманиачат, то и децата на останалите ще ги тестват по PCR (бъркат дълбоко и мъчително в носа) без правото на разумните родители да осъществят конституционните си права да определят какви медицински манипулации да се осъществяват на децата им и какви не ...

На какво ги учим? Че дори някаква болест да не ги засяга, то пак могат а бъдат тероризирани на общо основание ли? 

На основание на всичко това излизаме на протест със следната програма:

16:30 ч. - сборен пункт: пилоните пред НДК

17:15 ч. - шествие НДК през бул. "Витоша"  до Мин-здрав-носи

17:35 ч. до 18:00 ч. - митинг пред Мин-здрав-носи и МОН

18:00 ч. - митинг пред Президентството

19:00 ч. - митинг пред Народното събрание

Организатори:

Сдружение БРЦК и съ-организатори:

Сдружение Св. Георги, ПП Свобода, Сдружение БРОД,

ПП АБВ, ПП Възраждане, ПП Мир, Лекари за възвръщане към нормалността,

ПП Нация, Партия на Зелените.

Целият проблем не е само здравен, но е и икономически, и политически, и въпрос на права на човека.  

Какво искаме?

1. Среща между здравният министър и пострадали и близки на пострадали от ваксината, за установяване: има ли сериозни последици ваксинирането с последните експериментални препарати? Срок: една седмица след протеста!

При отказ за среща: оставка на здравния министър!

2. Искаме информираното съгласие при ваксиниране да бъде наистина Информативно! При ваксиниране с препарати срещу Ковид-19 в момента, хората не разбират, че препаратите са в изпитателен срок – във фаза на изпитание 2 или 3. Всичките! Не им се обяснява на място, обяснението е скрито между текстовете на листа за подписване и на него не се обръща внимание на тестващите препаратите! Искаме официално, Премиер, Здравен министър, Президент да оповестят на населението, че няма нито един от препаратите за инжектиране срещу Ковид-19, които да са напълно приети за лекарствени средства за нормална употреба и, че всичките са в някоя от фазите за експеримент. Че разрешенията за всичките са само: за спешна употреба! Ползите са много по-малки от рекламираните в началото , а нежеланите реакции – изобщо не се оповестяват според реалните показатели и фатални случаи!

При отказ за такова оповестяване: искаме оставките и на тримата!

3. Тъй като участието в медицински експеримент е дейност, за която се заплаща, искаме най-малко по 100 000 лв. да бъдат преведени на всеки ваксиниран до сега, тези които се ваксинират в момента и на тези които предстои инжектиране, за да се компенсират за евентуални усложнения след инжектирането и като компенсация за неинформираността по експерименталният характер на препаратите.

4. Системата за отчитане на проблеми при инжектирането – със сигурност не работи! Искаме РЕГИСТЪРА ЗА НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ към: Изпълнителна агенция по лекарствата най-накрая да заработи!

Ако не – оставка, и на здравния министър, и на цялото ръководство на агенцията!

5. НЕ искаме НИКАКЪВ натиск от страна на управляващите и работодатели към учители, ученици, работещи в сигурността, хотелиери и ресторантьори за инжектиране на ант-вирусни препарати на тези категории хора. Всичките перпарати досега са в експериментален стадий и това води до склоняване на хората да се подложат на медицински експеримент.

6. В училището се оставя на родителите на конкретното дете да прецени – дали ще ходи присъствено или дистанционно, дали ще ходи с маска или не – родителите най-добре познаваме децата си и можем да решим. Отказваме политиците да преценяват за останалите.

7. В защита на обикновенния грип, настояваме всички документи указващи за всяко остро вирусно респираторно заболяване да бъде обвинен вирусът Ковид-19 да бъдат отменени. Болестите са различни, методите на лечение също а и цените на здравните пътеки също:

Цената на клинична пътека 39 “Диагностика и лечение на бронхопневмония и бронхиолит при лица над 18 годишна възраст" е 706 лв.;

на 48 “Диагностика и лечение на бронхопневмония в детска възраст" – 1050 лв.;

на 104 “Диагностика и лечение на контагиозни вирусни и бактериални заболявания – остро протичащи, с усложнения" – 1200 лв.

8. Не искаме здравните данни на българските граждани да излизат от страната, нито да бъдат поверявани на частни фирми, НПО и лица, освен с изричното писмено съгласие на всеки пациент поотделно! Така ще предотвратим изтичането на българските здравни досиета в чужбина, което ще е огромен пробив в националната и личната ни сигурност!

Това особено касае и съхраняването на резултатите от вирусните тестове, които са и вид генетични изследвания, чрез които чужди лица могат да имат достъп до собствения ни генетичен код!", се посочва в информацията, изпратена до медията ни.


Още по темата: общо новини по темата: 17014
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
15.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Алоуу,антиваксърите,нали като *улявните* при колегите в отделението ще има рев и сополи?Нали ви знам какви жалки картинки сте - живот мил,не се дава лесно,а иначе бабаити големи,маски палиха,протест правят!Ами нали търсим санитари,елате и се хванете малко на работа,да видите *на живо* за какво става дума.
0
 
 
Пак ви пиша,дано можете да четете,ПРОСТАЦИ - задължително неваксиниран,разболял се и попаднал в болница,да си плати лечението!
-1
 
 
И аз ще протестирам с едно единствено искане - всеки неваксиниран,разболял се и попаднал в болница,да бъде настаняван в специални стаи в мазето и да си ПЛАТИ цялата стойност на лечението!
Aнонимен
на 30.08.2021 г.
0
 
 
болни мозъци решили да протестират, а за ПП които се въпзолзват това нямам думи просто!
+1
 
 
по 100,000лв. за всеки ваксиниран? пхахахаха бахти протеста и бахти протестиращите, от къде ги вадите тия глупости. Трябваше си ни една пандемия да се прочистим малко от такива идиоти като вас
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: