ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Дядо Николай иска да си направи частна улица?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 18.09.2009Коментари (8)3479
© Plovdiv24.bg
Искане за затваряне на улицата пред Митрополията е постъпило в "Централен". Заместник-кметът на района Димитър Цветков потвърди желанието за обявяването на пресечката на "Д-р Вълкович" и "Архимандрит Дамаскин" за еднопосочна, но не пожела да посочи пловдивският владика Николай ли стои за искането.

Според официален документ, с който разполага Пловдивската телевизия, е видно, че искането е за затваряне точно на улицата, която минава покрай митрополията. Пловдивчаните, които живеят в района, за първи път чуха за желанието пресечката да стане еднопосочна. Което неофициално потвърждава версията, че владиката иска да си направи улицата частна.

При положение, че тя се затвори, прогнозираме, че няма как да не се пускат лъскавите коли, с които митрополит Николай и приближените му се возят, а за обикновените хора ще бъде забранена. Цветков каза, че след като е направил оглед на района, не е издал разрешение за затваряне, защото съществува опасност при дъжд цялата улица да се наводни. 

Интересно какво ще бъде изказването на владиката за отказа и дали ще го свърже с висше наказание за безумните му думи напоследък или ще обвини район "Централен" в богохулство, че не му дават да си направи първа частна улица и да си постави бариера.


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Николае, куче проклето! Трижди проклет! Аман от твоите идеи и приказки, изказани в пристъп на лудост! Ей заради тия ти действия хората ще ходят при разколниците! Земи мирясай. На хората им писна от твоите щуротии. Питам те аз, тапигьоз-владико, къде потънаха 9 000 000 лв. от сметката на Пловдивската митрополия, които бяха в банката, събирани с толкова лишения в продължение на 19 г. от дядо Арсений? Проклетник си ти, комунистическо мекере. Не се помниш като дойде 1989 г. в семинарията в Черепишкия манастир какъв наплашен беше, с на баща ти военната шуба, дето тежеше повече от теб. "Пази Боже сляпо да прогледа". Алековите думи са точно за такива като теб.
+1
 
 
Този съвсем се олива; няма ли кой да му каже БАУ
0
 
 
Тоя Николаъ да не мисли,че е хванал Господ за шлифера.Да помисли как да помогне на вярващите хора а не да мисли как да затваря улици и да стават частни.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 18.09.2009 г.
0
 
 
Той може да иска и частен град да си направи , амъъ ! Доколкото знам поповете трябва да живеят скромно и смирено и по този начин да дават пример на останалите , а вижте го нашия Николайчо - вози се в Мерцедес и тъне в разкош .
+1
 
 
Тъй като ме е срам да се изказвам по този начин, ще се направя, че някой велик човек някога по случай, много подобен на този е рекъл:
цитат:
Мадона си е к***а, да, но и Ники не остава по-назад!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
ДЮШ на ПФК Локомотив (Пд)
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: