ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков с много груба атака към Крушарски, феновете на Локо обаче го почнаха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:48 / 06.06.2021Коментари (3)9455
© Plovdiv24.bg
Бившият треньор на Локомотив Пловдив по време на управлението на Коко Динев - Александър Станков, отправи доста груба атака срещу собственика на черно-белите Христо Крушарски, видя Plovdiv24.bg. Любопитното в случая е, че самият Станков работи по-късно на "Лаута" и като съветник по спортно-техническите въпроси именно на Крушарски.

"Има хора (селяндури), които до вчера са били на магаре. Днес са яхнали кон и започват да си мислят, че са измислили Мерцедеса. Сега разбрахте ли кого визирах? Президентът Крушарски", написа Александър Станков в личния си профил във Фейсбук.

Думите му най-вероятно са предизвикани от изказване на Христо Крушарски по-рано днес, когато шефът на Локомотив не се изказа ласкаво за сина на Станков, който дълги години работи в международния отдел на БФС, а сега е част от екипа на Димитър Бербатов при кандидатурата му за президент на БФС.

"Има хора във футболния съюз, дори в екипа на Бербатов, които 8 години са били в БФС. Къде са били досега? Какво са правили досега? Едни младежи - англичани, които дойдоха при нас, не успяхме да ги регистрираме", каза по-рано Христо Крушарски.

Изказването на Сашо Станков обаче предизвика вълна от недоволство сред фенове на Локомотив Пловдив, които на свой ред защитиха бизнесмена и отправиха упреци към самия Станков.

Ето част от коментарите на недоволни привърженици под коментара на Станков:

Уточнявам, че Крушарски не искам да го защитавам, ама ти като си цъкаше 1x2 при Коко и си взе заплатите за престоя в клуба втори път във фенското управление, какъв си и какъв си бил? Мисля, че отговорът никак няма да ти хареса...

А за некадърния ти син, който не си свърши работата, защо не коментираш? Двама супер играчи не ни картотекираха заради него и защо - защото не си върши работата за това! А ти като взимаше заплата при Крушарски, не каза нищо, а?

Казано от вашата уста звучи нелепо и някак смешно.... само, че тоя, който споменаваш, сложи в малкия си джоб всички прехвалени специалисти.

Сашко, Сашко, ако не беше баща ти, футбол нямаше да помиришеш. Видяхме те що за стока си. И в Китай те видяха. Защо никой никъде не те кани? Щото си разкрит. И синчето и него бутате, да попитам - може да е много кадърно, но ако не беше с тази фамилия, щеше ли да е в БФС? Не става цял живот с връзки, работа трябва. И акъл. А с трансферите на англичаните така се ос*а, че чак рева по телефона пред Гонзо. Със сълзи. Иначе имал 8 дипломи и грамоти. Аре моля ви се, взимайте си фамилията и у лево!
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Decho Dechev
премахни филтъра

+3
 
 
САШО ТЪПАКО недей така да се отнасяш с човек който финансира БГ футбола а това че сина ти не си е свършил работата и се извинил а кой ще плати за пропуснатите ползи за ЛОКОТО и ти яде хляб в ЛОКОТО и недей да хапеш ръката която ти го даваше засрами се
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: