Възможно ли е в Локо да се завърне футболист, доброволно поел от "Лаута" към Разград?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:13 / 30.04.2021
5295
Локомотив (Пловдив) проявява сериозен интерес към нападателя на Берое Димо Бакалов. Договорът на футболиста със заралии изтича в края на сезона. На този етап зелено-белите нямат намерение да му предлагат нов, пише "Тема спорт". Бакалов премина под Аязмото преди началото на настоящата кампания. Тя обаче не е от най-успешните за него.

Записал е едва 349 минути в 13 мача в елита, като не е отбелязал гол. При Димитър Димитров-Херо бе със статут на резерва, въпреки че дойде от шампиона Лудогорец, където се оказа ненужен след края на миналия сезон. "Лаута" е познато място за Димо Бакалов. Той носи черно-белия екип три сезона. 32-годишният футболист направи тогава добро впечатление и бе привлечен от разградчани. 

Играчът все пак има някаква надежда, че с оглед промяната в политиката на заралии може и да остане. Привличането на централен защитник пък е приоритет в лятната сеелкция на Локомотив (Пловдив). Почти сигурно от "Лаута" след края на сезона си тръгват Диниш Алмейда и Лукас Масоеро, тъй като договорите им изтичат през лятото.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Бакалов доброволно напусна "Лаута" през 2018 година, отивайки в Лудогорец Разград. Кариерата му обаче оттам насетне бе повече от разочароваща.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).