ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Измъчено, но напълно заслужено! Локо пречупи Монтана и вече 12 мача поред е непобедим
Автор: Стойчо Генов 21:22 / 15.04.2021Коментари (12)5726
© ПФК Локо Пд
Локомотив (Пловдив) показа прилична игра и победи Монтана с 1:0 като гост в мач от 24-ия кръг на Първа лига, който се състоя на стадион "Огоста". Георги Минчев (75) се разписа от фаул за пловдивчани.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Тунчев имат вече актив от 49 точки и със сигурност запазват второто си място в класирането и след този кръг. Освен това черно-белите продължиха чудесната си серия и вече 12 поредни шампионатни срещи са без загуба.

Първото опасно положение за пловдивчани дойде след четвърт час игра. При центриране от корнер Кристиан Илич отправи удар, но след рикошет в тялото на футболист на Монтана топката попадна в Димитър Илиев. Капитанът шутира от малък ъгъл, но Марио Кирев изби с крак. 

В 21-ата минута Димитър Илиев достигна топката на аутлинията и подаде по земя към Георги Минчев. Той опита шут, но топката се удари в играч на домакините и излезе в корнер.

Малко след това брилянтна атака на Локо по чудо не завърши с гол. Кристиан Илич проби отляво и комбинира с Умарбаев. Той чукна с пета към Бирсент Карагарен, който шутира с левия крак, но над напречната греда.

След сигнала на Георги Давидов за край на първото полувреме Радослав Терзиев отправи някакви реплики към Умарбаев, което раздразни таджикистанеца и той едва бе усмирен от хора от щаба на Локомотив. Съдията вдигна по един жълт картон на двамата футболисти и тушира напрежението.

Цяло второ полувреме "смърфовете" играха в половината на съперника, но въпреки това много трудно стигаха до чисти положения. В 70-ата минута след грешка на Димитър Илиев Тони Тасев бе изведен сам срещу Илко Пиргов. Вратарят не успя да изчисти топката и нападателят шутира към опразнената мрежа, но високо в аут. 

Така се стигна до 75-ата минута, когато Локомотив откри резултата. Кристиан Илич бе фаулиран пред наказателното поле и съдията отсъди пряк свободен удар. Зад топката застана Георги Минчев, който прехвърли стената и насочи топката към горния ляв ъгъл на вратата на Марио Кирев за 0:1. Това бе осмо попадение за Минчев от началото на сезона.

Малко след попадението Кирев изби топката от краката на нахлуващия срещу него Георги Минчев. Кълбото попадна в Бирсент Карагарен, който шутира с десния крак, но на сантиметри от гредата в аут.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Дейвид Малембана (81- Кристиан Гомис), Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (88- Николай Николаев), Момчил ЦветановБирсент Карагарен, Кристиан Илич, Димитър Илиев, Георги Минчев (90+3- Георги Мавродиев).

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на alexsp
премахни филтъра

-2
 
 
Браво момчета,но защо винаги по трудния начин?Биската и Митьо се лигавят,играят като на малки вратички,Момчил и той не се напряга.А като не тръгне играта започва мъката,започва и съдиите да пречат,повеля от БФС.Така колко точки загубихме.Сега щяхме дишаме във врата на Лудогорец.Малко остана,играете по мъжки и всеки може да победите.Успех!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: