ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Минчев вкара два за Локо, Димитър Илиев направи пропуска на годината
Автор: Стойчо Генов 21:22 / 08.04.2021Коментари (5)5653
Локомотив Пловдив не допусна изненада и победи Царско село с 2:0 в мач от 23-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в квартал "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Георги Минчев (23, 74) бе точен за пловдивчани.

По този начин "смърфовете" запазиха второто си място във временното класиране, но вече са с актив от 46 точки, три повече от третия ЦСКА-София. Освен това отборът на Александър Тунчев продължи чудесната си серия и вече 11 поредни двубоя е без поражение в първенството.

Домакините бяха по-аткивният отбор на терена и логично чистите положения за гол бяха предимно пред вратата на Джони Пласид. Локо откри резултата в 23-ата минута. Чудесно двойно подаване с Димитър Илиев изведе Момчил Цветанов зад отбраната на Царско село. Малкият шивач без забавяне пусна успореден пас към Георги Минчев, който от 2-3 метра пред голлинията засече с крак за 1:0.

Десет минути по-късно капитанът на Локомотив Димитър Илиев направи шокиращ пропуск. Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година се възползва от грешка на Пласид при изнасянето на топката. Финтира стража на Царско село, но подцени ситуацията и се забави да прати топката в опразнената мрежа. Вместо това Луис Педро успя да притича и застана на пътя на топката, която се удари в гърдите му и излезе в корнер.

Половин час преди края Димитър Илиев преодоля Иван Бандаловски и подаде към Момчил Цветанов. Той шутира с левия крак в напречната греда, а рикоширалата топка се удари в тялото на Георги Минчев и влезе в мрежата. Голът обаче правилно бе отменен, тъй като нападателят на черно-белите бе в засада.

В 70-ата минута Царско село пропусна златен шанс да изравни резултата. Лесли Де Са проби отдясно и центрира към малкия пеналт, където Стефан Христов засече с крак почти от упор, но уцели главата на вратаря Илко Пиргов.

Четири минути по-късно Локо удвои преднината си. След центриране от корнер Малембана игра с глава, а след това защитник на гостите опита да изчисти с крак. Топката обаче направи странна траектория и бе засечена с глава от Георги Минчев в мрежата за 2:0.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Дейвид Малембана, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (88- Николай Николаев), Момчил ЦветановБирсент Карагарен (90+3 - Георги Мавродиев), Кристиан ИличДимитър Илиев (90- Александър Колев), Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на LOKO FEN
премахни филтъра

на 08.04.2021 г.
+1
 
 
Честита победа и нови три точки!Много мисъл в играта и тичане по целия терен,браво!Най-накрая имаме топ нападател в лицето на Жоро Минчев, истинска деветка.Само Локо и само напред и нагоре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Локомотив пусна билетите за последния мач от редовния сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: