ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо доста изтормози феновете си, но все пак продължи победния марш за Купата
Автор: Стойчо Генов 19:19 / 01.03.2021Коментари (29)6803
Локомотив (Пловдив) доста изтормози своите привърженици, но все пак продължи победния си 4-годишен марш в турнира за Купата на България. "Смърфовете" вече са на четвъртфинал в най-новото издание на надпреварата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана факт, след като черно-белите победиха много трудно третодивизионния Беласица (Петрич) с 2:1 на стадиона в квартал "Лаута".

Димитър Илиев (72-дузпа) и Бирсент Карагарен (87) се разписаха за родния си клуб, а Димитър Стоев (51) вкара попадението за гостите.

Жребият за следващия кръг ще се тегли в четвъртък вечерта.

Както се очакваше, мачът се игра предимно в половината на гостите, но въпреки това чистите голови положения бяха рядкост. В 27-ата минута след центриране и рикошет топката се озова в Кристиан Илич, който овладя и стреля незабавно с левия крак, но вратарят на Беласица изби.

Десетина минути по-късно Димитър Илиев се пребори с противников защитник в пеналта и отправи прехвърлящ удар с глава. Атанас Димитров от гостите обаче успя да изчисти топката метър пред голлинията.

В края на първото полувреме Гомис отправи поредния удар към вратата на Беласица, но топката профуча покрай гредата в аут.

В 51-ата минута Беласица шокира домакините с красив гол. Стивън Кирилов преодоля Конър Руан и проби по дясното крило, след което центрира по земя към точката за изпълнение на дузпа. Там Димитър Стоев засече мощно с десния крак и не остави никакви шансове на Илко Пиргов за 0:1.

Точно 20 минути по-късно Локомотив изравни резултата. Димитър Илиев преодоля Атанас Димитров в наказателното поле, след което бе спрян от него. Съдията Васил Минев отсъди дузпа, а тя бе реализирана от капитана на черно-белите за 1:1.

Три минути преди края Локо стигна до пълен обрат в резултата. Петър Витанов направи 30-метрово центриране с левия крак на далечна греда, където Бирсент Карагарен овладя топката и с диагонален шут простреля отлично играещия до този момент вратар Захари Димитров за 2:1.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Николай Николаев, Кристиан Гомис (61- Момчил Цветанов), Давид Малембана, Петър Витанов, Лукас Салинас (90+1- Иван Арамазов), Бирсент Карагарен, Конър Руан, Димитър ИлиевКристиан ИличГеорги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 47
18.05.2021
16.03.2021
16.03.2021
16.03.2021
16.03.2021
15.03.2021
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на dodkata
премахни филтъра

0
 
 
Кюнлиите,като всяка година пак през иглени уши се промъкват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: