ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (21) | Вчера (28)
Фенове на Локо бесни: Кмете, вие сте срам за Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:24 / 27.02.2021Коментари (32)12164
Ето какво написаха от Фенклуб Локомотив Пловдив в социалната мрежа Фейсбук:

"Вчера на "Лаута" Христо Бонев се обърна към кмета Димитров с думите: "Няма да съм жив, докато го построят този стадион! Неговите подчинени само за далавери работят! Плаче ми се! Скоро ще дам интервю пред всички медии и ще кажа всичко!".

Заставаме изцяло зад казаното от легендата на българския футбол, който каза истината в очите на кмета. Това е най-точната оценка на случващото се в Община Пловдив и е от много време тема на разговор в черно-белите среди.

За пореден път кметът най-демонстративно показва различен аршин в управлението си и в усилията си за търсене на финанси за стадионите в Пловдив! Парите, необходими за единия стадион, нарастват с часове, а мълчанието по казуса с другия и пречките се създават на всяка крачка!

Кмете, вие сте срам за Пловдив!"

Още по темата: общо новини по темата: 212
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на goche
премахни филтъра

0
 
 
Защо феновете на Локомотив излагат Бонев, не мога да разбера. Толкова ли не са наясно, че той се изказа неадекватно? Гонзо се опита да потули излагацията, кмета го мина метър, спести му унижението. Той вероятно очаква, че е възможно без одобрен проект да започнат някакви строителни дейности. "Негови подчинени само за далавери работят" си е клевета! Сега ако се самосезира прокуратурата да изясни кои са точно тези негови подчинени поименно, които работят само за далавери, ще трябва да представи доказателства, а при липса на такива упоменатите лица могат да претендират да изчистят името си!
+3
 
 
Бонев е в основата на омразата между двата отбора. Голям футболист, боклук човек. Питайте и съиграчите му, един не казва добра дума за него.
+6
 
 
Бате Ицо,да си жив и здрав да го видиш тоя стадион и на мачове да ходиш! Ти си легенда,не само на Локото,но на Пловдив и на Българският футбол! Една друга легенда не доживя да види Колежа,дано да ти е писано да видиш Лаута!Бате Ицо,помним и 7:3,помним и Балона на стадиона,бяхме там,и на двата мача...и ти беше,нали бате Ицо,играеше,твореше,правеше футбол....локомотива минаваше,свиреше...не си забравил...беше хубаво време,заедно ходехме на мача всички,и локомотивци и ботевисти.....А сега бате Ицо защо е тази злоба,защо...Почетен президент си,уважават те хората,всички...Защо се мъчиш сам да се провалиш на достопочетните си години....с уважение от мен към теб,подпис,фен на Ботев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: