ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев навакса 2 гола пасив срещу Царско село, но вече 8 поредни мача е без победа
Автор: Стойчо Генов 19:25 / 22.02.2021Коментари (51)10235
Ботев (Пд) взе глътка въздух и от 0:2 завърши 2:2 като гост на Царско село в двубой от 19-ия кръг на Първа лига, който се игра в столицата. Въпреки това "канарите" продължиха неприятната си серия, която започна на 2 декември 2020 година и вече 8 поредни шампионатни мача са без победа.

Атанас Илиев (73) и Мишел Еспиноза (90+4) вкараха за гостите, а Димитър Костадинов (19) и Андерсон (58) бяха точни за домакините.

По този начин възпитаниците на Азрудин Валентич имат вече актив от 15 точки, но въпреки това останаха на незавидното 12-о място във временното класиране.

Само след четвърт час игра бившето "канарче" Иван Бандаловски прати топката в мрежата след пас с глава на Стефан Христов, но попадението правилно бе отменено заради засада.

В 19-ата минута обаче Царско село откри резултата. Мертенс отправи мощен удар от границата на наказателното поле, при който Георги Аргилашки отби топката и тя срещна напречната греда. Притичалият Димитър Костадинов обаче бе най-съобразителен и направи успешна добавка от близо за 1:0.

Първият точен удар за жълто-черните дойде в 33-ата минута. Славчо Шоколаров получи пас от Марио Младеновски и шутира с десния крак извън пеналта, но Джони Пласид улови топката. Малко след това бомбен шут пробва и Емануел Току, но покрай гредата в аут.

В 59-ата минута Царско село удвои преднината си. Стефан Христов опита диагонален удар, при който Георги Аргилашки изби с една ръка. Топката обаче попадна право в Андерсон, който бе оставен напълно непокрит в наказателното поле. Последва премерен удар в долния ляв ъгъл на вратата, който направи безпомощен вратаря на Ботев - 2:0.

Едва след второто попадение на домакините футболистите в жълто-черни екипи се активизираха и играта им живна.

В 63-ата минута Кевин Янсон изпълни перфектно фаул с левия крак, при който топката рикошира в гредата.

В 73-ата минута ботевистите се върнаха в мача. Това стана след продължително разбъркване в наказателното поле на Царско село, при което Атанас Илиев шутира с левия крак от 3-4 метра в мрежата - 2:1.

В 82-ата минута жълто-черните изпуснаха златен шанс да изравнят. Янсон центрира от корнер в наказателното поле, където Виктор Генев засече с глава, но топката за втори път в мача рикошира в гредата зад вратаря Пласид.

Три минути преди края след центриране на Янсон Мишел Еспиноза сазече с глава в мрежата, но той и Атанас Илиев бяха в засада и затова попадението бе отменено.

В 4-ата минута на добавеното време Мишел Еспиноза с плътен удар фиксира крайното 2:2.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Па Конате, Марио Младеновски (63- Мишел Еспиноза), Виктор Генев, Кевин Янсон, Филип Филипов, Славчо Шоколаров (54- Салиф Сисе), Реда Рабей, Емануел Току, Атанас Илиев, Димитър Тонев.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на mclaren
премахни филтъра

-4
 
 
Тзарско Село сресхту Селсо Село 2 : 2. Коматевтзи, схтом на Лубо Супата отборцхето не мойете да биете, тогава се простете с Ефбет Лига. А и по схте ви подхойда да играете с Своге, Симитли, Радомир и Ерден. Те са от васхата класа.
на 22.02.2021 г.
-3
 
 
Има много селтаци тук, които не милионери-милиардери да са, винаги ще си останат неспособни, завистливи и злобни кюнлийчета! Такъв сега е и отборът им - смешен. Такъв манталитет му предадоха с годините. Интриги и нападки нон - стоп, целта е ясна - лакомия и завист, манталитет и народопсихология. Има и различни между тях, но не много. Сега се пукат, че Локото от години мачка, добра атмосфера - отбор, ръководство, публика нещо непознато за тях през цялото им съществуване. И въпреки сегашната декларирана жълта парична стабилност, открито фантазират и се молят да напусне добрият и с не толкова големи възможности президент на Локо. Жалка история.. като някои коментари по-долу. Жалка и смешна история от няколко месеца е и отборът им. И с това срамно състояние дежурните завистливи глупаци тук така свикнаха, че вече не им прави впечатление кой кога ги бие като тъпан.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: