ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Легенда на Ботев: Разочарован съм от новите чужденци, нещата хич не ми харесаха
Автор: Стойчо Генов 09:09 / 18.02.2021Коментари (22)7903
© Plovdiv24.bg
Легендата на Ботев (Пд) Костадин Костадинов направи остър коментар за ситуацията в любимия му клуб, като изрази мнение, че болката му е голяма и нещата "хич не му харесват".

Гледах първия мач с Арда и съм разочарован както от загубата, така и от играта. Поне за момента, макар че е рано за изводи, според мен тези чужденци, които дойдоха, не са по-добри от онези, които си заминаха. Но пак казвам - рано е за изводи“, коментира легендарното дясно крило на "канарчетата" от 80-те години.

"Истината е, че не съм в кухнята, но не ми харесаха нещата, хич не ми харесаха. Просто има прекалено много чужденци в отбора. И това не е от сега. Така беше при Станимир Стоилов, при Вили Вуцов, при Желко Петрович, при Валентич... Това си е стара болка и стара глупост, не само на "Ботев", а на почти всички в България“, каза още Костадин Костадинов, цитиран от "Мач Телеграф“.

"Заради всичко това няма да има национален отбор, но все треньорите са виновни. Ясен Петров ще трябва да търси играчи на Луната. Знам, че може много, в това съм сигурен. Той ще избере най-доброто, но не знам от кое. Дано успее Яската, пожелавам му успех. Болката ми е още по-голяма, защото школата на Ботев е сред най-добрите. В "А“ и "Б“ група има сигурно 20 човека, наши юноши, на които или им е даден малко шанс, или никакъв. Ако не друго, ще са по-мотивирани от настоящите. В интерес на истината е хубаво, че Иван Василев и Димитър Пройчев отидоха под наем в Дания. Колкото по-малки заминат за чужбина, толкова по-добре. Тук щяха да играят по 5-10 минути“, завърши Костадин Костадинов.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Hayasko
премахни филтъра

+7
 
 
Не мисля, че не се дават шансове на юношите, даже напротив! За съжаление юношите невинаги използват тези шансове и не продължават да работят, за да надграждат. Типичен пример в момента са Работов и Крис Добрев. Работов тръгна много силно, направи добри мачове, но от известно време върви надолу, вместо нагоре. Същата работа с Крис, вярно имаше тежка контузия, но също не се развива колкото ни се иска. Единствено може би Тонев поддържа добро ниво, но и при него има още много какво да се желае. Генерално юношите са много зле подготвени физически и тактически, затова не може да се интегрират успешно при мъжете. Тук на 22-23 години още ги броим за юноши, а вижте какво правят истински юноши на по 17-18 години, като Халанд, Мбапе, оня от Барселона и т.н. Иска се много работа, здрави тренировки и тактическа подготовка.
-11
 
 
Еми в чужд отбор на Пловдив е нормално да играят повече чужденци.А разни форумни великани може да мучат че били гранда на Пловдив.Само не разбрах от кога разни кърски пайтаци решиха че са някакви грандове и плачещи да им построят стадион след като са хванали каруцата за Б група.хаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: