ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболистите на Ботев: 2 безсънни нощи, прекарани в размисли, нерви и сълзи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:40 / 30.11.2020Коментари (27)8246
Футболистите на Ботев (Пловдив) нарушиха мълчанието си след тежкото поражение с 0:6 в градското дерби с Локомотив (Пловдив). След сериозния шамар те потърсиха екипа на "Спортал", за да споделят своята позиция и да потърсят извинение от хилядите свои привърженици. Ето го и текста, който Тодор НеделевАтанас Илиев и компания споделиха:

"Изминаха две безсънни нощи. Две вечери, прекарани в размисли, нерви и сълзи. Една от най-тежките загуби за Ботев Пловдив. Едно извинение няма да промени ситуацията. Едно извинение няма да измие срама. Едно извинение няма да върне мача и да замени резултата. Но ние искаме да ви кажем, че съжаляваме за случилото се в събота. Искаме да знаете, че на нас ни е точно толкова тежко, колкото и на вас - феновете на най-великия клуб в България.

Най-много ни боли, че тази “катастрофа" идва в момент на две радостни новини за нас жълто-черното семейство - първата, която беше съобщена в началото на миналата седмица, че парите за погасяването на дълга са събрани и втората, че нашият дом стадион Христо Ботев ще бъде завършен до 9 месеца. Ботев Пловдив е религия, Ботев Пловдив е смисъл на живот на хиляди хора в града и извън него, Ботев Пловдив е клуб с традиции и над 100 годишна история и нито една загубена купа, нито един загубен мач не може да промени това.

Всички ние знаем какво е да си футболист на Ботев и сме горди, че носим емблемата на най-стария отбор в България. Ситуацията в клуба не е розова и само ако се обединим и сме заедно, ще успеем да излезем от кризата. Гарантираме ви, че нито един от нас не се е пестял или скатавал и ще оставяме душите и сърцата си на терена във всеки предстоящ двубой. Ние ще пребъдем! Заедно за Ботев! 1912".
Още по темата: общо новини по темата: 57
03.12.2020
03.12.2020
03.12.2020
02.12.2020
01.12.2020
30.11.2020
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на локомотив пд
премахни филтъра

0
 
 
Добре казано, момчета! Остава и не терена да покажете този хъс, с който сега пишете. Иначе от приказки няма нужда. След някой друг месец пак ще ги срещнем тези мангали, може и за купата да се паднем. Отмъщение трябва да има.
-2
 
 
Тодоре с извинение наистина не става.Вие бяхте едни мърши начело с теб. Гола от 40 м компенсира ли 6 -0.Тогава ревеше от кеф но ти се върна тъпкано.Падали сме и с 5-0 но никога не обиждахме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: