ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Директор на карловско училище: Онлайн обучението е въпрос на живот и смърт!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:36 / 19.11.2020Коментари (12)11999
©
Директорът на СУ " Христо Проданов" Лука Мачев написа емоционално обръщение в личния си фейсбук профил. Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

"Обръщение към родители и изобщо към цялата общественост !

Напоследък често се натъквам на нападки срещу учителите, които искат учениците да преминат в онлайн обучение. Бих искал да се обърна към хората, които са на това мнение, и да ги попитам, колко от тях са толкова смели, че да изкарат един ден в сегашната ситуация в затворено пространство с около стотина деца без маски? А седмица? А месец? В кой друг сектор/ магазини, банки, аптеки/ служителят е принуден да комуникира непосредствено с около 20-30 клиенти без маски? Защо половин България работи в хоум офис, докато децата, които са най-големите преносители на инфекцията, са в час?

Може би смятате факта, че децата ще заразят учителите, не е съществен проблем, но когато детето се прибере у дома и зарази цялото ви семейство, проблемът ще бъде налице, ще бъде и ваш.

Един народ се познава по начина, по който реагира в периоди на криза.

Ние престанахме да аплодираме лекарите си и да ценим тяхната саможертва, хвърляхме камъни и слама по полицаите си, а сега разпъваме на кръст учителите си.

Хора, спрете!

Баща ми ми е разказвал, че по време на войната са учили в двора на църквата. Днес онлайн обучението е нашият малък спасителен двор, нашата църква! Независимо дали ни е приятно, лесно или удобно. Въпросът е на живот и смърт! Доколко качествено ще бъде то, зависи не само от учителите, но и от вас родителите!

В този момент искам да изкажа подкрепата си към всички учители, които боледуват или се възстановяват от Covid-19. Пожелавам им да се върнат здрави и силни!

Днес моите аплодисменти са за тях!"


Още по темата: общо новини по темата: 17009
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
06.03.2024 »
06.03.2024 »
предишна страница [ 1/2835 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Прав е министърът! Най-добре е училищните екипи да решават. А не повсеместно, защото ако в училището сега няма вируси и премине в дистанционна форма, после когато има, няма да излезе. Стига всеки да се прави на командир! Война е и командирът е един. Изисква се дисциплина, взаимопомощ и смелост.
-1
 
 
Браво на този директор!Напълно прав е ,че дистанционното обучение има своите негативи,но днес то е най-доброто решение в момента.Трябва да опазим живота на децата,учителите и семействата на всички тях.С присъственото обучение сега само ще се увеличат болните и за Коледните празници някой няма да празнуват,а ще боледуват. Не дай се боже и по-лошо като си знаем здравната система по празници как работи. Бъдете живи и здрави!
-1
 
 
Дистанционното образование трябва да продължи.
0
 
 
Браво, трябва големите началници да го прочетат... Сития на гладни невярва
+2
 
 
Не сме хора вече. За повечето всичко опира до тяхния интерес. Защо да не сме единни като нация и да действаме като един. Какво пречи всеки да се задоволи с по-малко от всичко, но да спасим колкото се може повече животи. Един, двама да са по-малко починалите пак си заслужава защото тези хора никой няма да ги върне вече никога. Те са родители, деца и приятели на някого. Такива хора ли сме да ни интересува само нашия интерес. Мисля, че е 21-ви век и никой няма да умре от глад за няколко месеца ако сме умни и организирани и най-вече ОТГОВОРНИ.
-1
 
 
Всички други как работят и издържат, а вие не можете. За заплати и увеличения знаете и разбирате, на банкомата можете, часни уроци може, разбира се без данъци и на ръка, но е много страшно с деца в клас. Е трябва и да поработите, айде стига с тези оправдания. Цяло лято на морето не се разболявахте, но сега като трябва да се работи ви е страх. Най-яките и безстрашни хора са касиерките е супермаркетите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
БК Локомотив Пловдив
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: