ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Акрапович: ЦСКА е най-големият клуб в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:42 / 14.11.2020Коментари (32)8778
© Антон Узунов
Новият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович дебютира начело на тима с категорична победа с 5:0 срещу Ботев Ихтиман. Босненският специалист остана доволен от показаното. Той заяви, че е имал малко време да се запознае със своите футболисти и хората в ЦСКА. Според него най-важното е да бъде разбран какво точно желае.

Акрапович заяви също така, че ЦСКА е най-големият клуб в България и трябва да се бори за победата във всеки един мач. Той не изключи и титлата, въпреки изоставането на "червените" от лидерските позиции в таблицата.

Бившият наставник на Локомотив Пловдив се обърна към феновете на тима и ги призова да затворят очи и да си спомнят за хубавите моменти под негово ръководство.

"Стигнахме до успеха така, както искахме, организирана преса, залагахме на индивидуалните качества, изглеждахме много добре, имахме много голови шансове, още по-важно е за мен да не даваме на противника възможности“, коментира Акрапович.

"Засега така ще подреждам футболистите на терена, опитахме се по този начин да направим хубава преса и движение, да сме агресивни. Аз бих искал да имам всички играчи тук обаче не е така. Имам интелигентни играчи, които разбират какво искам. Запознах се с тях, знам какви са им целите. Направих тиймбийлдинг и вървим напред. Трудно е без много играчи, нямахме възможност да играем двустранна игра на тренировка преди мача. Опитахме се с треньорите да им обясним как искам да играят“, заяви той.

"Проблемът не е толкова в липсата на брой футболисти, а разбиране на схемата с трима защитниците, изисква време. Играчите са свикнали с напълно различна схема. Не е въпроса на играчи, а на време. Нямаме толкова време, ще продължаваме обаче по този начин, а ко не се случи нещо сериозно“.

"Трябва да сме по-конкретни, аз съм доволен от резултата, но можем да вкарваме още повече голове с концентрация. Искам да променим това да не се забавяме с глупости назад, да не даваме шансове на противника. Трябва да сме концентрирани напред и да пресираме заедно“.

"Плюсът за мен е голям да дебютирам точно в този момент, запознавам се с момчета. Надъхахме се малко с позитивна атмосфера. Искаме да има силна конкуренция, като се върнат всички футболисти.

"Зависи от противника дали Али Соу ще си партнира в атака с някого. Томи Юрич, ако може да му помогне, ще го пускаме. Ахмедов има качества също“.

"Имах малко време да се запозная с хората в клуба, всички искат да помогнат, говорих с много от тях, продължаваме да работим, още повече трябва да се опознаем. Важно е да разберат какво искам“, споделя новият старши треньор на ЦСКА.

"Ние гледаме нашите си неща, анализирам тактика, индивидуални качества на противника и подготвям свой отбор. Как Левски ще излезе си е негов отбор. Най-големият отбор в България сме с четири главни букви, искам агресия, желание на терена и три точки във всеки мач“.

"Да подценяваш противника е първа крачка към нещо лошо. Трябва да се вижда нашето качества на терена, без значение кой е противникът“.

"Аз вече казах за напускането си на Локомотив Пловдив. Поздравявам всички локомотивци и им благодаря за подкрепата. Искам да им кажа и на тези, които все още ме подкрепят, и на тези, които ме мразят, да си затворят очите за момент и да си помислят за хубавите моменти, за трите купи. Аз съм взел решение и продължавам напред“.

"Ние не се отказваме от нищо, включително и от титлата. Колкото е възможно ще направим да стигнем до трофея, обаче 1/3 от сезона е минала. Целта е да извлечем максимума“, завърши Акрапович.
Още по темата: общо новини по темата: 334
30.05.2021
25.05.2021
21.05.2021
20.05.2021
19.05.2021
19.05.2021
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Пловдивският любимец
премахни филтъра

-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: