ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (18)
Акрапович: ЦСКА е най-големият клуб в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:42 / 14.11.2020Коментари (32)8777
© Антон Узунов
Новият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович дебютира начело на тима с категорична победа с 5:0 срещу Ботев Ихтиман. Босненският специалист остана доволен от показаното. Той заяви, че е имал малко време да се запознае със своите футболисти и хората в ЦСКА. Според него най-важното е да бъде разбран какво точно желае.

Акрапович заяви също така, че ЦСКА е най-големият клуб в България и трябва да се бори за победата във всеки един мач. Той не изключи и титлата, въпреки изоставането на "червените" от лидерските позиции в таблицата.

Бившият наставник на Локомотив Пловдив се обърна към феновете на тима и ги призова да затворят очи и да си спомнят за хубавите моменти под негово ръководство.

"Стигнахме до успеха така, както искахме, организирана преса, залагахме на индивидуалните качества, изглеждахме много добре, имахме много голови шансове, още по-важно е за мен да не даваме на противника възможности“, коментира Акрапович.

"Засега така ще подреждам футболистите на терена, опитахме се по този начин да направим хубава преса и движение, да сме агресивни. Аз бих искал да имам всички играчи тук обаче не е така. Имам интелигентни играчи, които разбират какво искам. Запознах се с тях, знам какви са им целите. Направих тиймбийлдинг и вървим напред. Трудно е без много играчи, нямахме възможност да играем двустранна игра на тренировка преди мача. Опитахме се с треньорите да им обясним как искам да играят“, заяви той.

"Проблемът не е толкова в липсата на брой футболисти, а разбиране на схемата с трима защитниците, изисква време. Играчите са свикнали с напълно различна схема. Не е въпроса на играчи, а на време. Нямаме толкова време, ще продължаваме обаче по този начин, а ко не се случи нещо сериозно“.

"Трябва да сме по-конкретни, аз съм доволен от резултата, но можем да вкарваме още повече голове с концентрация. Искам да променим това да не се забавяме с глупости назад, да не даваме шансове на противника. Трябва да сме концентрирани напред и да пресираме заедно“.

"Плюсът за мен е голям да дебютирам точно в този момент, запознавам се с момчета. Надъхахме се малко с позитивна атмосфера. Искаме да има силна конкуренция, като се върнат всички футболисти.

"Зависи от противника дали Али Соу ще си партнира в атака с някого. Томи Юрич, ако може да му помогне, ще го пускаме. Ахмедов има качества също“.

"Имах малко време да се запозная с хората в клуба, всички искат да помогнат, говорих с много от тях, продължаваме да работим, още повече трябва да се опознаем. Важно е да разберат какво искам“, споделя новият старши треньор на ЦСКА.

"Ние гледаме нашите си неща, анализирам тактика, индивидуални качества на противника и подготвям свой отбор. Как Левски ще излезе си е негов отбор. Най-големият отбор в България сме с четири главни букви, искам агресия, желание на терена и три точки във всеки мач“.

"Да подценяваш противника е първа крачка към нещо лошо. Трябва да се вижда нашето качества на терена, без значение кой е противникът“.

"Аз вече казах за напускането си на Локомотив Пловдив. Поздравявам всички локомотивци и им благодаря за подкрепата. Искам да им кажа и на тези, които все още ме подкрепят, и на тези, които ме мразят, да си затворят очите за момент и да си помислят за хубавите моменти, за трите купи. Аз съм взел решение и продължавам напред“.

"Ние не се отказваме от нищо, включително и от титлата. Колкото е възможно ще направим да стигнем до трофея, обаче 1/3 от сезона е минала. Целта е да извлечем максимума“, завърши Акрапович.
Още по темата: общо новини по темата: 334
30.05.2021
25.05.2021
21.05.2021
20.05.2021
19.05.2021
19.05.2021
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Erol Paris Paris
премахни филтъра

-2
 
 
Ако не беше Ожболт до сега нямаше кой да знае за теб Продажно шайка
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Капитанът на младежите, който накара Пловдив да се гордее
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: