ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Дебилното поведение на щаба става по-опасно и от самата пандемия
Автор: Георги Кирилов 10:12 / 10.11.2020Коментари (16)14789
© Plovdiv24.bg
Пловдивският щаб за борба със заразата е колкото полезен, толкова и вреден. Няма как да стигнем до други констатации след последните му действия.

С оглед на нарастващия брой на заразените още миналата седмица от Plovdiv24.bg призовахме непрекъснатите пресконференции на щаба да преминат в онлайн форма, за да се избегне струпване на журналисти и опасност от допълнително разпространение на заразата. 

Журналистите на практика също са от работниците на първа линия и са приели, че по време на пандемията ще рискуват здравето си ежедневно.

Има събития, на които няма как да не се присъства, но 50-та пресконференция за седмицата на Дани Каназирева може спокойно да протече онлайн, както това се случваше през март и април.

Очевидно е, че за някои хора личният ПР седи над всичко и може би се стягат за избори, но нека да не е за сметка на здравето на цялата журналистическа гилдия и всичките й контактни лица.

Как от щаба искат хората да им повярват и да спазват мерки, ако те самите ежедневно създават предпоставки за разпространението на заразата.

В прикаченото видео можете да видите поредното ПР безумие от вчера, където журналистите бяха струпани до линейка, която се дезинфекцираше от превоз на болен с коронавирус, а около журналистите обикалят кашлящи субекти.



Още по темата: общо новини по темата: 17009
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
06.03.2024 »
06.03.2024 »
предишна страница [ 1/2835 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да дойдат на автогара"Родопи" в сутрешните часове и да видят колко човека слизат от автобусите.Няма никаква дистанция между пътуващите,защото повечето автобуси са съкратени.
0
 
 
Кой издаде заповед за закриване на отделение по токсикология и превръщането му в ,,Ковид " отделение,при което се изписват всички пациенти ,вследствие на което, пациент,изписан в ,,уж" добро състояние, със ,,случайно " забравен, според думите на лекаря абокат, умира?!
0
 
 
Затворвте училищата и градините поне за 2седмици!
0
 
 
Здравче, Здравче, ти си, познах те! Доста добре си се маскирала по снимките, обаче те познах. Ех, каква жрица и мадам за завиждане беше в Комина! Оправяше всичките клиенти превъзходно и без рекламации. А сега стана политичка за подигравка и съжаление. Как успя да се сринеш толкова, просто не разбирам. Жалко, жалко. Каква славна кариера те очакваше, ама ти провали всичко. Нахалост изхарчи парите на Козела и братя Кисьови, затъна в политически и изборни измами и престъпления и вместо нагоре, вече си политически труп. Изстинал даже. А кмет искаш да ставаш?!? Поне до балотажа веднъж да беше стигнала, ама ядец. Не те искат пловдивчани и това си е. Явно надушват кофтия парфюм отдалече. Ех, тъга дълбока...
-1
 
 
На Данито му се вижда краят. То само с танци по пилона не става. За политиката се иска акъл, а пък за висок и отговорен пост и много други качества. Въртене на дупара не е едно от тях. Време е вече да си ходи. Поигра си на голяма работа, постоя малко под светлината на прожекторите, сътвори купчина безумия, стига ти толкова, отивай си. Пловдив няма да те запомни с хубаво, но ти поне си начеса крастата, получи си двете минути слава. Аре, сбогом.
-1
 
 
Така става, когато една политическа кариера е основана на измами, фалшификации и лъжи. ГМО-то Здравка/Дани, изпълзяло изпод сянката на Гергов, момиче на повикване и изпълнител на мръсни политически поръчки, сега се продъни с гръм и трясък. По-добре щеше да е, ако я бяха прибрали за изборната измама миналата година, щеше да търка наровете на Сливенския затвор и да пъшка под някоя тлъста циганска башкеса, а сега, като областен управител, заради нея загиват хора. Всеки ден. Пловдив оглави всички негативни ковид класации. Тая джофра загроби града буквално. Не дълбаем дъното, тя ни зарови на два метра под него. Оставка незабавно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: