ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Сексуални удоволствия за Везни, финансови проблеми за Скорпион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:46 / 12.10.2020Коментари (0)8208
©
Дневен хороскоп за 12.10, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е благоприятен за смяна на работата, ако сте уговорили всичко предварително и се местите от едното на другото място. Бъдете решителни. Общуването с непознати или малко познати хора е  неблагоприятно. На работното място ще имате успех, ако сте разумни. Възможни са финансови успехи. Деловите разговори и срещи са успешни. Разсейте още днес на всяка цена съмненията, че сте изневерили, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните отношенията си.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте запознанства, час от които ще са ви полезни в годините пред вас. Работата ви и умението да се справяте с всичко. Проведете отлаганите делови разговори. Подпишете важните документи и договори. Радвате се на закрилата на Съдбата. Мили жени! Днес е възможен край на романтична връзка, но причината може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на партньора си за сексуални удоволствия при стабилни отношения. 

БЛИЗНАЦИ

Вашата чувствителност ще ви изиграе лоша шега, ако не овладеете емоциите си. Склонни сте да отмъщавате на колегите си за трудностите. Очаквайте подобряване на материалното си състояние. При необходимост потърсете помощ. Пътуване зад граница е нежелателно или ако е неотложно не сядайте зад волана. Вечерта преди почивните дни посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящия партньор. Не пропускайте сексуалните удоволствия.

РАК

Не избързвайте и работете със съзнанието, че ако сте разумни ще успеете. Бъдете практични. Едва следобед се отдайте на новите си занимания. Проведете важните делови разговори и срещи. Не отказвайте предложения за доходна работа, която ще завършите до края на деня. Приходите не са ви излишни, а и няма да усетите умора. Приберете се веднага след работа и не забравяйте, че любимите ви разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с общи приятели. Не ги разочаровайте. 

ЛЪВ

Избягвайте разправиите у дома и на работното място. Обърнете внимание на новите изгодни предложения, без да давате положителен отговор в същият ден. Справяте се успешно със задълженията си. Не надценявайте силите и възможностите си и не разчитайте на добрия случай. Изгодата от направените предложения е нереална. В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта.

ДЕВА

Очаквайте заслужени финансови постъпления. Няма да липсват и професионални трудности, изискващи задължителен анализ на работата ви до момента. Заемете се с рутинните си задължения. Не правете прибързани изводи на работното място, ако не сте уверени в правотата си. Избягвайте критиката към вашите колеги. Любимите ви хора не са във възторг от професионалните ви планове, от поредното натоварване, което сте споделили с тях, защото ще имате по-малко време за личния си живот. 

ВЕЗНИ

Възползвайте се от благоприятната възможност да оформите важни документи, свързани с желанието ви да започнете частен бизнес. Очаквайте подкрепата на партньорите си. Не проявявайте раздразнение, ако видите, че планираното се осъществява по-бавно от очакваното. Зачитайте мнението на любимия си и чувствата ви ще пламнат с нова сила. Радвате се на споделени чувства, ако сте семейни, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

От вас се изисква особена предпазливост по отношение на запознанствата. Възможни са срещи с неприятели.  Не се включвайте в обсъждане на съвместни финансови операции. Търсете начин да стабилизирате собствените си позиции. Отложете деловите срещи и разговори и не подписвайте финансови документи. Бъдете предпазливи. Любимите ви са изненадани от ранното ви прибиране у дома, въпреки че сте управителки на ваш бизнес. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си. 

СТРЕЛЕЦ

Ако нещо не върви по план, ставате досадни и раздразнителни. Трудностите няма да ви попречат да жънете професионални успехи. Промените, които ви предстоят са и положителни. Отложете деловите срещи. Не разчитайте на късмета си. Не е желателно да сте прибързани. Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви, за които и вие носите не малко вина. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие. 

КОЗИРОГ

Бъдете активни и работете упорито, но със засилено внимание. Жънете неочаквани материални успехи. Пазете се от кражби. Пътуване ще ви се отрази добре. Не очаквайте помощ от деловите си партньори. Само ще загубите време в очакване и ще си създадете допълнителни проблеми. Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки желанието на вашите колеги да ви помогнат, неприятностите в този ден са породени от емоции. Направете необходимите промени на работното място. Деловите разговори ще ви ядосат. Новите предложения може да ви донесат покровители и приятелска подкрепа. Не бързайте да осъществите замисленото. Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви партньори са в очакване на приятни сексуални мигове, затова се приберете навреме.

РИБИ

Проведете планираните разговори, без да подписвате договорите. Обмислете ги още веднъж и тогава съставете клаузите. Прибързаността ви води до грешки, които може да не осъзнаете, но е добре ако ги има да ги отстраните бързо. Денят не е добър за делово пътуване. Дразни ви намесата на  хора, които са добронамерени и искат да ви помогнат. Семейните жени да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтания партньор.


Още по темата: общо новини по темата: 17009
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
06.03.2024 »
06.03.2024 »
предишна страница [ 1/2835 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Футбол - други
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: