ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Проф. Балтов: Всички се съмняват във вируса, докато не се разболеят | ||||||
| ||||||
"Увеличаването на случаите на COVID-19 се дължи на поведението ни. Вирусът си е същият, той не се е променил. Поведението ни е неадекватно на вируса. Затова ние апелираме да имаме дисциплина и самоконтрол“, подчерта той. "Все още нещата са под контрол, но ако сме дисциплинирани. Здравната ни система ще бъде доста натоварена през следващите месеци“, каза още проф. Балтов. "Всички се съмняват, докато не се разболеят. Трябва ли всички да се разболеят, за да повярват?! Щабът не е променил своето говорене и иска да се спазват мерките, които са най-либерални в Европа. Аз смятам, че това няма да продължи дълго, ако случаите продължат да растат“, предупреди проф. Балтов. Според него нови по-строги мерки към момента не се налагат. "Ако спазваме сегашните мерки, може да запазим тенденцията. Най-важното е да се спазват мерките, защото за съжаление ще последват други неща“, заяви той. "Яростта на вируса не е намаляла. Възрастните пациенти не го изкарват леко“, подчерта директорът на болница "Пирогов“. По думите му няма повторно заразени с COVID-19 у нас. Освен това антителата на преболедувалите се запазват в организма минимум три месеца. |
Още по темата: | общо новини по темата: 17009 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/2835 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
"Онзи надут герой" се завръща
06:57 / 17.03.2024
Дара отложи сватбата с Ервин
10:43 / 17.03.2024
Мариус Куркински: Няма да имам деца!
19:20 / 17.03.2024
Нови правила за шофьорските книжки
10:49 / 18.03.2024
Ние сме едно щастливо и спокойно семейство!
19:51 / 18.03.2024
Празник в семейството на Христо Стоичков
08:13 / 17.03.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета