ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Злокобно убийство като в "Дяволското гърло" скова Смолян
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:17 / 17.04.2019Коментари (0)15553
©
Злокобно убийство точно като в хита "Дяволското гърло" скова Смолян. В гориста местност край града е бил открит обезобразен труп на гол мъж. Тялото му било покрито с борови клонки, а лицето му нагризано от диви животни, пише "Телеграф".  Сериалът по Нова телевизия с Владо Карамазов и Теодора Духовникова, който е абсолютен хит в момента, започна точно с такъв случай. Тялото се оказа на трафикант на бежанци. В реалността откритият труп също е на бандит, който дълги години е лежал в затвора, разкриха от МВР и прокуратурата. "Може да става въпрос за един или няколко извършители, не изключваме и версията да е убит там или да е убит другаде и да е пренесен на мястото, на което е открит", обяви вчера на брифинг зам.-окръжният прокурор на Смолян Недко Симов. 

Трупът на жертвата с обезобразено лице бил открит в понеделник от жена, която събирала гъби в района на "Пещерското бърце" до разклона за Пещера и Турян. Изпладнала в шок, тя подала сигнала в полицията и за минути мястото почерняло от криминалисти, точно както в хитовата лента. Оказало се, че тялото е на гол мъж, само по слипове, а главата му била изгризана от гризачи, споделиха запознати с разследването. Първоначално не е излязло по мъжа да има следи от насилие. "При първоначалния оглед не бяха установени следи от насилие, рани от убождания или външни следи,, сочещи насилие", обясни вчера Симов.

Вторият оглед също не показа нищо странно, но вече притретата експертиза истината излезе наяве.  Мъжът е удушен, като е счупена подезичната му кост, допълни за.-окръжният прокурор на Смолян. На място досущ като в "Дяволското гърло" бил изпратен екип криминалисти от София, който да помогне на местните ченгета. Точно по този начин действат и в сериала, като на помощ обаче е пратена агентката на ДАНС Мия Язова (Теодора Духовникова). 

Съдебните медици смятат, че мъжът е бил убит преди ореди 15-20 дни, Тъй като тялото било деформирано от дивите животни, се наложило да се снемат отпечатъци, за да го разпознаят. Късно вчера вечерта основното предположение беше, че убитият е 42-гдишният Георги Г. В хода на разследването станало ясно още, че той е сирак, осиновен преди много години. По-голямата част според местните хора обаче е прекарал в затвора за различни престъпления. Интересно е, че на 28 март Георги излязъл от затвора и повече никой не го видят. "Имаме насоки за евентуалната самоличност на лицето. Събираме доказателства", заяви и прокурор Недко Симов. 

Почти по същия начин се изрази и героя на Карамазов - полицай Филип Чанов, който оглавява полицията в Смолян в "Дяволското гърло". За да се докаже по категоричен начин самоличността на убития, ще се направи ДНК-експертиза. Извършено е претърсване и изземване от помещения в Смолян, които е обитавал бившият затворник. Тепърва ще се разглеждат всички версии за убийството на Георги, както и кой има мотив да убие и съблече хол мъж в разцвета на силите му.


Още по темата: общо новини по темата: 6
11.07.2020 »
19.04.2019 »
18.04.2019 »
18.04.2019 »
17.04.2019 »
16.04.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: