ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Загиналата Вилислава карала АТВ-то със 100 км/ч! Правили й забележки за бързото каране, но не взимала от дума
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:30 / 01.05.2018Коментари (19)31809
С близо 100 км в час е карала АТВ 25-годишната Вилислава Русева, която в понеделник загина на обходния път на пловдивското село Белащица, смятат разследващи. Назначена е техническа експертиза за скоростта.

"Въпросното шосе е извън регулация. Беше направено преди години, за да бъдат изведени от населеното място тежкотоварните камиони от близката кариера. Белащица обаче се разрасна и в момента трафикът по същото трасе е оживен", каза кметицата Цветанка Читакова, цитирана от "24 часа". По думите й ограничение за шофьорите по този път нямало и те профучавали като куршуми. Отсечката е под наклон и предразполага към висока скорост.

Във фаталния ден Вилислава се качила на нерегистрирано АТВ без каска, нямала и книжка. Катаджии предполагат, че е загубила контрол над возилото, прелетяла е с него над канавка и се е забила в дърво. От удара машината се е преобърнала. Водачката й е издъхнала на място.

Жителите на Белащица са потресени от трагедията с красавицата Вилислава. Описват я като позитивна личност, кипяща от енергия. Тя оставя сираче момиченце на 2 г. С бащата на детето си, с когото живеела в Перущица, се разделила и отскоро се пренесла при баба си и дядо си в Белащица. Възрастните помагали на внучката в отглеждането на хлапето. Родителите на загиналата шофьорка са разведени. Майка й от дълго време работела в чужбина. Баща й си имал втора жена. В нейното магазинче за дрехи Вилислава ходела да продава, за да изкара някой лев, докато е в майчинство.

"От седмица фучеше с машината по улиците. Правехме й забележки за бързото каране, но не вземаше от дума", обясняват местните. Бившият й колега Иван Георгиев, с когото Вилислава е работела в миналото в пловдивско заведение като сервитьорка, е изненадан, че е подкарала АТВ. Според него красавицата била по-плаха и по тази причина не си извадила шофьорска книжка. В тази къща на баба си и дядо си Вилислава е живеела с детенцето си.


Още по темата: общо новини по темата: 3
30.04.2018 »
30.04.2018 »
30.04.2018 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.05.2018 г.
0
 
 
Добре искам и аз да кажа нещо. Виждам че на всякъде пише че АТВ-то е без регистрация. Като го гледам е Ямаха Раптор , японец 660 кубика, как по точно се регистрира това атв защото АЗ имам същото и регистрация е невъзможна. Всички плюят по нея , куките казват че няма регистрация ала бала А ТЕ САМИТЕ не разрешават да се регистрират АТВ-та. Вече 4 месеца ходя по мъките и закона е пълна боза.
Aнонимен
на 02.05.2018 г.
+1
 
 
Когато някой не си е взел поука следва злополука.Няма какво да жалим някой с малко мозък и много фукня и его.Да е мислила,че е Майка на малко дете.Като не е мислила значи мястото и вече е Божа работа.Нека другите се замислят.Дали е красива,умна,работлива...няма никакво значение.
0
 
 
С бащата разделени, ама кара неговото АТВ?
+4
 
 
Някога, много, много отдавна, и аз имах за кратко един период, в който карах мотоциклет без книжка. От този незначително къс период в своя живот се срамувам достатъчно много, защото е в пълно противоречие с правилата, които следвам. Карах изключително гузен около 4 месеца и бях по-тих от тревата: с каска, на фарове и спазващ абсолютно всички правила. С тази разлика, че вече имах В, С и Д категории. Накрая записах А и Е и си реших проблемите. А тук имаме точно обратния случай: нямаш книжка и привличаш по всички възможни начини внимание. Причините може да са две: или си имал протекции и не те е било страх, или си взимал стимуланти. Вероятно и двете. Много жалко наистина. Една красива жена, която определено е имала нужда от здрава и мъдра ръка до себе си. Все си мисля, че 25 години не е безнадеждна възраст за превъзпитание към по-добро. Да почива в мир!
+7
 
 
висока скорост, липса на опит ... Московски как си затри детето ? ... по същия начин ..
Aнонимен
на 01.05.2018 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Aнонимен
на 01.05.2018 г.
0
 
 
Вече е снесла... гена се е предал...
на 01.05.2018 г.
+2
 
 
Лека пръст на жената. Съдник няма да ставам. Изумява ме, че машината не била регистрирана! Ама то има ли въобще такава регистрирана от фучащите из селата наоколо? За мотопедите на дечицата въобще няма да споменавам. Айде сега разследващите да разследват защо е допусната употребата на тази машина без регистрация!
+6
 
 
Зарязала детето и отишла да се прави на интересна. Едно камиказе по-малко. Добре че не е имало кой да и даде джип, да повлече и други. АТВ-то няма гуми за асфалт, тези грайфери не дават сцепление на равно. Повечето нямат мигачи и силни фарове. Всички имат висок център на тежестта и тясно шаси. С такова нещо трябва да се пълзи по асфалта, за да не поднася. В САЩ е напълно забранено да се кара по обществени пътища. В ЕС е разрешено, само след тунинговане, да има всичко необходимо и разрешително. В България както винаги, всичко е разрешено.
+5
 
 
Жителите на Белащица са потресени от трагедията... провели са социологическо проучване.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (899) 16%
Спас Гърневски (806) 14%
Д-р Иван Чомаков (550) 10%
Славчо Атанасов (1478) 26%
Иван Тотев (1512) 26%
Здравко Димитров (491) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: