В едно от най-близките до Пловдив села чакаха този ремонт 50 години

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
16:48 / 13.02.2020
11909
Изцяло ремонтирана улица с подменен водопровод и нова асфалтова настилка откри днес кметът на община "Родопи" Павел Михайлов. Заедно със своите заместници Владимир Маринов и Неази Таир с кмета на Ягодово Димитър Дишев и общински съветници прерязаха лентата на новия път.

Улица "Стара планина" е първата изцяло обновена улица в селото за новия мандат. Строителството е на стойност 300 хиляди лева, а средствата са от капиталовата програма на общината.

"Щастлив съм, че именно село Ягодово е първото населено място, в което откриваме изцяло реконструирана улица. Обещавам, че от тук до края на мандата ще бъде така и екипът, с който работя в община "Родопи", ще направи възможното, за да останат жителите на Ягодово и останалите села удовлетворени", каза кметът Павел Михайлов.

Той увери ягодовци, че с кмета на селото Димитър Дишев работят в пълен синхрон, което означава, че всеки един проблем на хората ще бъде взет под внимание. Вече е закупен нов автомобил за нуждите на Центъра за обществена подкрепа, а в бюджета на общината са заложени средства за обзавеждане на новоизградената детска ясла в селото.

Преди ремонта улица "Стара планина" е била разбита, без настилка, с дупки и без тротоари. Улицата е важна за жителите на село Ягодово и е втората по важност след главната. Ягодовци от своя страна коментираха: "50 години чакаме това да се случи".

"Надявам се, че през следващите четири години ще имаме още много поводи за срещи и рязане на ленти", каза кметът на селото Димитър Дишев.

Уличната инфраструктура е един от основните проблеми, с които предстои да се справи новото ръководство на община "Родопи".

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).