ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Мъж преби питбул до смърт с метален прът след нелегален бой с кучета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:57 / 11.08.2020Коментари (12)7048
©
Илюстрация
Мъж от град Раковски преби питбул до смърт с метален прът. Фаталната случка се е разиграла на Богоявление, а до кървавата развръзка се е стигнало след като овчарката на нарушителя е била изведена от дома му, без негово знание, и е била разкъсана от питбула при нелегален бой с кучета в местността "Фермата“ край града. За действията си, мъжът ще плаща 1000 лева, потвърдени от районния съд в Пловдив, предаде репортер наPlovdiv24.bg.

Обвиняемият работил във ферма за животни и притежавал едногодишна овчарка, която живеела в градината. На 06 януари животното било изведено от двора и въвлечено в бой между кучета, при което било сдавено от въпросния питбул, който бил доведен там от племенника на обвиняемия.

По-късно през деня нарушителят се прибрал и разбрал, че овчарката му е била отведена. Веднага отишъл в местността "Фабриката“, където заварил кучето си мъртво. Подразнен от случилото се и от агресивното поведение на кучето на племенника към него, обвиняемият взел метална тръба, тип лост от колата си и с нея ударил по тялото кучето. Младото момче веднага напуснало мястото и тръгнал към дома си, заедно с питбула, който умрял от ударите.

Веднага сигнализирал в РУ-Раковски за проявена жестокост спрямо куче и причиняване на смъртта му. Обвиняемият бил разпитан и признал, че бил ядосан и за това ударил кучето с тръба по тялото няколко пъти. Предал на полицията тръбата.

За действията си мъжът бил даден на съд. Ветеринаромедицинска експертиза показала, че питбула е умрял вследствие на настъпила масивна вътрешна кръвозагуба заради разкъсване на чернодробната артерия и черния дроб, непосредствено след силно механично външно въздействие върху организма на кучето.

Мъжът бил освободен от наказателна отговорност и получил глоба от 1000 лева. Решението може да бъде обжалвано пред окръжния съд.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Как нйама и него нйакои да Го пребийат 🤬
+1
 
 
Бил постъпил правилно и какво му е правилното? Не е виновен питбула, а е трябвало с тръбата да започне да работи върху племенника да му дойде акъла. Не питбула е изкарал овчарката от двора, но той си го е отнесъл...
+2
 
 
Абсолютно правилно е постъпи, защо нищо не се казва за неговото умъртвено куче от този питбул,може би вината е в питбула и неговият собственик,ако не бяха изкарали овчарката тя щеше да е жива и нямаше да се стигне до тази агресия.
+3
 
 
Ами правилно е постъпил човека. Този питбул трениран за убиец, утре и други кучета ще убива, а може и на човек да скочи. Спасил е глупавия си племенник от сериозни проблеми.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: