ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Мараджиев губи изборите и си изпуска нервите
Автор: Георги Кирилов 17:06 / 24.10.2019Коментари (3)13177
©
Изключително компрометираният областен координатор на ГЕРБ - Пловдив област Георги Мараджиев очевидно е на път да изгуби изборите, което доведе до изключително тежко емоционално разстройство у него, забеляза репортер на Plovdiv24.bg.

"Политикът" се позволи изключително нелеп, дори смешен за един уважаващ себе си и избирателите си управленец, пост в социалните мрежи, в който говори за загуба на изборите, загуба на мнозинство в общинския съвет, непризнаване на изборите защото ще бъдат загубени, предизвикване на нови избори веднага след това?!?

"На какви тежки наркотици сте, г-н Мараджиев? Употребявате ли упойващи субстанции?" се питаха много от хората, недоумяващи от написаното от кандидатът за кмет на община Стамболийски.

Ето и цялото му изключително нелепо изказване:

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Знам, че на 27-ми октомври ще спечеля изборите за кмет на община Стамболийски. Всички социологически проучвания показват, че мнозинството от жителите на общината ще гласуват за мен с НОМЕР 43 в бюлетината. Разбрах обаче и нещо друго, което много ме тревожи и то е, че всичките ми опоненти са се обединили и ще работят заедно, за да спечелят повече места в Общинския съвет. Така че, има реална опасност аз да нямам зад себе си мнозинство в Общинския съвет.

Печелим с много малко! Управлението е на ръба! Излезте масово и подкрепете моята листа за общински съветници, защото целта на опозицията е в Общинския съвет да вкарат хора, които да искат от мен да им продавам терени, да ядат луканка, да грабят и да обезкостяват общината. Това са гладни за пари и власт хора, които ще искат да извиват ръцете на кмета и да го накарат да отвори кранчетата, които затворих, ще искат да вилнее корупцията.

Ще искат Ново село да се отдели от общината и да отиде към друга община, като ТАКА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НАШАТА ОБЩИНА. Това искат всички, които ненавиждат града, тези, които искат да го заграбят и да дерибействат през Общинския съвет. До изборите с имена на партии лоша дума няма да кажа. Стискам зъби и мълча. Ако този пъклен план се осъществи обаче, съм готов да предизвикам и нови избори, но няма да ви предам ! Подкрепете мен и моята листа за общински съветници!

Ако мнозинството от съветниците е с моя номер на бюлетината НОМЕР 43 , аз ще съм спокоен, защото моите предложения за развитието на общината ще се приемат и ще се реализират. През изминалите четири години имах 11 души общински съветници от ПП ГЕРБ, които ме подкрепяха и затова успях да направя толкова много за общината.

Ако сега нямам мнозинство, ще се върне сивотата и мрака, в който общината беше потънала преди аз да стана кмет. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА СТАМБОЛИЙСКИ ДА ПОДКРЕПЯТ ПОСОКАТА НА РАЗВИТИЕ, КОЯТО ЗАПОЧНАХМЕ ПРЕЗ ПЪРВИЯ МИ МАНДАТ И ДА ГЛАСУВАТ И ЗА ЛИСТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ С НОМЕР 43! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА С НОМЕР 43 И ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ С НОМЕР 43, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЗА ОБЩИНА СТАМБОЛИЙСКИ И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАМЕ НИКОГА В МРАЧНОТО МИНАЛО! Никога досега не съм излизал с такъв апел към вас, но сега трябва да го направя, защото виждам каква опасност е надвиснала над общината.

Като кмет аз съм вземал много решения. На изборите обаче решенията ги вземате вие. Виждате, че положих максимално усилия да осигуря видими резултати и да преобразя общината, както желаете. През следващия мандат ще продължа да работя по същия начин. Сега се обръщам към вас – вие да ми помогнете. ГЛАСУВАЙТЕ И ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ С НОМЕР 43, ЗА ДА ИМАМ МНОЗИНСТВО В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ УПРАВЛЕНИЕТО Е ЗАСТРАШЕНО И АЗ НЯМА ДА НОСЯ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. АКО НЯМАМ МНОЗИНСТВО В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, МОЖЕ СКОРО ДА ИМА НОВИ КМЕТСКИ ИЗБОРИ. ПРИЗОВАВАМ ВИ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ МАСОВО И ДА ГЛАСУВАТЕ НА 27-МИ ОКТОМВРИ С НОМЕР 43 В БЮЛЕТИНАТА. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА ГЛАСУВАТ, ТОЛКОВА ТОВА Е ПО-ДОБРЕ ЗА ОБЩИНА СТАМБОЛИЙСКИ!


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този клоун е изтрещял напълно. Един комплексиран нещастник взел се на сериозно. Но пък се е облажил добре от властта. Апартаментчета,7 на брой и добри пари по сметките.
0
 
 
Някой да му обясни на този, че не може да предизвика нови избори за общински съветници...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (869) 16%
Спас Гърневски (775) 14%
Д-р Иван Чомаков (527) 10%
Славчо Атанасов (1423) 26%
Иван Тотев (1443) 26%
Здравко Димитров (477) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: