ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Как в пловдивското село Труд тъпчат суджука с праз, а ракията е 50 градуса | ||||||
| ||||||
Баба Величка е позволила на снаха си да започне с точенето на корите за баницата и тиквеника. Докато се приготвят традиционните рецепти, младите в семейството се учат как да приготвят ястията. В Труд на почит е и ракията. Обясняват, че тя не бива да е под 50 градуса. |
Още по темата: | общо новини по темата: 341 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятели
Aнонимен
на 25.12.2022 г.
0
на 25.12.2022 г.
0
на 25.12.2022 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Унищожиха милиони бутилки минерална вода заради фекални бактерии
17:12 / 25.04.2024
Лепят ни нов стикер на колата за ГТП, плащаме повече!
08:39 / 26.04.2024
Глория катастрофира, отменя участия
16:47 / 24.04.2024
Какво се случва с трудовия стаж при дълъг болничен?
14:15 / 25.04.2024
Обилна градушка в Пловдивско
15:43 / 25.04.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета