ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Димитър Иванов поиска доверието на жителите на община "Марица" за трети мандат
Автор: Васил Динев 12:44 / 01.10.2019Коментари (0)7703
С мощен старт на площада пред НЧ "Светлина-1927 г.“ в с. Скутаре започна предизборната кампания на кандидата за кмет на община "Марица“ Димитър Иванов и екипа му от местна коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци.

Той бе представен от водещия Николай Чапански като "човекът, който показа и доказа как се управлява община и я превърна в най-доброто и предпочитано от младите хора място за живеене в Пловдивска област“.

"През тези 8 години Димитър Иванов бе кметът, който не Ви подведе и промени облика на всяко село. Община "Марица“ е вече с 31-годишна история и има нужда от такъв кмет, за да продължи напред“, заключи водещият и думите му бяха посрещнати с овации от стотиците жители и гости на събитието.

С бурни аплодисменти те поздравиха най-успешния кмет в историята на китната и красива община, 29-те претенденти за общински съветници и 19-те кандидати за кметове на населени места.

На сцената застанаха водачът и кандидат за кмет Димитър Иванов и следващите в листата - председателят на Общински съвет "Марица“ и на структурата на ГЕРБ в общината Гергана Трендафилова от с. Царацово, професорът, който през 2018 г. бе избран за лекар на годината – Росен Димов от с. Труд, дългогодишният председател на СДС в община "Марица“ Пламен Петков, директорът на ОУ "Свети Климент Охридски“ в с. Рогош Петър Славков, бизнесменът от същото село Тодор Итов, учителят и треньор от с. Труд Александър Богданов, Георги Разпопов от с. Царацово, Стоян Куршумов от с. Радиново, Георги Генчев от с. Граф Игнатиево, Николинка Желязкова от с. Войсил, Стойо Кирковски от с. Калековец, Йорданка Стоева от с. Костиево, Велина Панчева от с. Трилистник, Мария Николова от с. Войводиново, Людмил Козарски от с. Скутаре, Димитър Дингилев от с. Строево, Николай Стаматов от с. Ясно поле, Петър Стайков от с. Труд, Стоян Иванов от с. Манолско Конаре, Димитър Джумарски от с . Крислово, Петко Чочев от с. Строево, Ангел Аргиров от с. Динк, Димитър Гогичев от с. Калековец, Георги Илински от с. Желязно, Иван Гешев от с. Рогош, Олег Михайлов от с. Крислово, Антоанета Сидерова от с. Скутаре и Катя Атанасова от с. Маноле.

На трибуната излязоха и кандидатите за кметове - Николай Тошев - на с. Труд, Величка Величкова – на с. Рогош, Йордан Енев – на с. Маноле, Кольо Миланов – на с. Калековец, Стоян Добрев – на с. Скутаре, Димитър Тосев – на с. Войводиново, Димитър Петров – на с. Царацово, Нестор Чочев – на с. Граф Игнатиево, Десислава Дингилева – на с. Строево, Георги Калоферов – на с. Костиево, Иванка Пачева – на с. Бенковски, Иван Кузев – на с. Манолско Конаре, Йосиф Асенов – на с. Динк, Иван Иванов – на с. Ясно поле, Стоян Черкезов – на с. Войсил, Димитър Андреев – на с. Крислово, Мирчо Петров – на с. Трилистник, Трайчо Кардашев – на с. Радиново и Валентина Узунова – на с. Желязно.

Пламен Петков, който има зад гърба си 4 последователни мандата като общински съветник, обяви, че това е най-талантливият и сплотен екип, съставен само от радетели за благото на община "Марица“.

"В тази мелница съм от 1990 г. и с ръка на сърце мога да кажа, че оттогава досега не съм виждал такъв отбор от представители на демократичните сили, от толкова много знаещи, можещи и мотивирани хора, чиято единствена цел е да направят община "Марица“ по-хубаво място за живеене. Те естествено са водени и от безспорния лидер на екипа – г-н Димитър Иванов“, посочи Петков и призова жителите на общината да подкрепят с бюлетина №67 тима от професионалисти, милеещи за община "Марица“.

Проф. Росен Димов, представител на гражданската квота в листата, благодари за доверието досега на всички жители на селищната система.

"Г-н Димитър Иванов умее да се вслушва във всички мнения, независимо от коя посока са дошли, и да ги прилага в името на по-доброто бъдеще на общината“, отсече проф. Димов и призова жителите да изберат бюлетина №67 на 27-ми октомври.

Кандидатът за кмет Димитър Иванов направи кратка хронология на постигнатото от него и от екипа му през последните 8 години и набеляза целите за следващия мандат.

"За 8 години ние направихме много. Знаете, че през този период приоритет №1 на ръководството на община "Марица“ бе да осигурим уют и комфорт за нашите деца, за да останат те да живеят тук, при нас. 8 години ни бяха необходими, за да изградим 9 нови детски градини в селата, в които има нужда, защото заварихме рушащи се детски градини, както и такива от пръст и от етернитови плоскости. Най-отговорно заявявам, че от останалите 8 забавачки няма такава, която да не е реновирана и да не е направена така, че децата да се чувстват спокойни и щастливи“, отсече Димитър Иванов и думите му бяха заглушени от ръкопляскания.

Той припомни и успешните инфраструктурни проекти, които ръководството на общината е реализирало за последните 8 години в областта на образованието, спорта и културата.

"Открихме първото средно училище на територията на община "Марица“ в с. Маноле. По европейски и национални програми, или със собствени средства, обновихме всички училища. Заедно успяхме да изградим първата спортна зала за нуждите на нашите деца, спортисти и всички жители. Втората, която е още по-голяма и красива, вече е факт в с. Труд, а в момента проектираме зала със същите параметри и в с. Рогош, която ще бъде построена през следващия мандат. Направихме първото игрище за мини футбол, в момента започва строителството на други 2 нови подобни съоръжения в селата Бенковски и Царацово. Изградихме 30 нови детски площадки. Благодарение на нашите усилия са ремонтирани и асфалтирани близо 30 км улици във всяко село.

С общи усилия успяхме да построим от нулата 2 читалища в селата Скутаре и Желязно, чакани близо 90 години от самодейците и жителите, които нямаше къде да си провеждат мероприятията. Построихме ново кметство в с. Костиево, в момента изграждаме такова и в с. Трилистник, стартираме строежа на нова административна сграда в с. Желязно. Направихме две нови здравни служби – в с. Бенковски и в с. Костиево.

За нашите родители и затова те да изживеят достойно старините си, изградихме 7 нови пенсионерски клуба. Предстои тази сграда тук да се превърне в новия пенсионерски клуб на с. Скутаре“, посочи постройката пред себе си кандидатът за кмет Димитър Иванов.

Той изброи и всички инвестиции в община "Марица“ реализирани по спечелени европейски и национални програми.

"Изградихме първите 2 пречиствателни станции в община "Марица“ - в с. Трилистник и с. Бенковски, стартирахме строителството на пречиствателна станция за питейна вода с подмяна на цялата водопроводна мрежа в с. Граф Игнатиево. Община "Марица“ спечели първия проект в Пловдивска област за компостираща инсталация за разделно събрани зелени и/или биоразградими отпадъци в с. Ясно поле. Със собствени средства и с европейско финансиране направихме над 50 км отводняване и канализация и над 120 км водопровод. Чрез сдружение СНЦ "Местна инициативна група Община – Марица" печелим проекти, инвестираме и подкрепяме бизнеса. С европейски програми в социалната сфера помогнахме на много жители на общината, повишихме качеството на административното обслужване, инвестирахме в сигурността на всяко едно село, като поставихме видеокамери и станахме инициатори на разкриването на световната туристическа и археологическа сензация в Пловдивска област Малтепе“, отбеляза Димитър Иванов. Той наблегна на качествата и професионализма на хората от екипа си.

"Това е най-сериозния и отговорен екип, който до голяма степен е избран и с Ваша помощ. Аз благодаря на всички жители и приятели, които ни подкрепяха през годините. С гордо вдигната глава, въз основа на всичко съградено и свършено от нас досега, смятам, че имаме честта, доблестта и достойнството да поискаме вот на доверие за трети мандат от Вас - нашите жители. Нека на 27 октомври заедно да излезем и да подкрепим с бюлетина №67 възхода на община "Марица“ и по-доброто бъдеще на младите хора в нея. Победа на 27 октомври“, обърна се към присъстващите кандидатът за кмет Димитър Иванов. Оглушителни аплодисменти и стотици възгласи "Победа“ посрещнаха думите му.

По традиция Димитър Иванов поведе кръшно българско хоро, на което заедно се хванаха кандидатите за кметове и общински съветници, жители и гости на община "Марица“.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: