ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жената от тежката катастрофа в подлеза под Пощата: Извинявам се на всички, не разбрах как се случи!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:10 / 13.06.2015Коментари (50)28267
© btv
С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза жената, която през седмицата катастрофира в подлеза под Централна поща. Екипът на нашата медия й благодари за откровените, смели и достойни думи. Пожелаваме й повече да не й се случват подобни инциденти, здраве и безаварийно шофиране.

Откровението 1:1

Здравейте, редакция на Plovdiv24.bg. Пиша ви по повод катастрофата от понеделник, 08.06.2015, в подлеза на Централна поща. Аз съм жената, която причини катастрофата.

Пиша Ви, не за да се оправдавам или защитавам. Искам да използвам вашата медия, ако ми позволите, разбира се, за да поднеса своите извинения пред всички жители на Пловдив. 

Всеки ден минавам през този подлез и сама не мога да разбера какво доведе до този ужасен инцидент. За себе бих казала, че съм доста примерен водач, който винаги спазва правилата за движение по пътищата, имам над 10 г. шофьорски стаж и никога не бях причинявала ПТП. 

Понякога се случват инциденти, независещи от шофьора, но това не ме оправдава. Искам също така да изкажа своята искрена благодарност на всички добри хората, спрели да ми помогнат, на медицинския екип, който даде всичко от себе си и днес мога да ви пиша, на пловдивските пожарникари, Гражданска защита, служителите на МВР. 

С уважение: Л. Колева







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази жена се извинява, но никъде не казва, че иска снизхождение или оневиняване. Просто се извинява. И е нормално, който се чувства засегнат, макар и не пряко, да приеме извинението. Хипотетично "какво-можело-да-се-случи-АКО", в този случай, не е опит за превенция, а простотия. Едва ли има шофьор, който да не е предизвикал "инфарктна" ситуация, без да знае как се е случило, а това, че не се е стигнало до катастрофа в нея - със сигурност е било по някаква свише причина. Вярно, че тъпанари, създаващи насилствено предпоставки за сакатлъци - бол. Но тук за друго иде реч. Аман от четящо наобратно задници.
0
 
 
Абе добре, че се е отървала, като гледам на кво е станала колата. Да пали свещ и да внимава вече.
+2
 
 
Daniel Chernev прав си, тази грешка можеше да коства живота на някой. Това, че се извинява е достойно за уважение, всеки греши, но моля, нека не грзешим докато сме зад волана. Две секунди са достатъчно до се сбогуваме с някого за винаги. Към госпожата причинила катастрофата не Ви упреквам, но нека бъдем по-предпазливи. А всички други дали щяхте да и приемете извиненията, ако имяше жертва?
+4
 
 
Дано си извлече поука и си направи правилните изводи. Всички оправдания и глупости от сорта- 10 години стаж( жалко парадиране) са излишни! Най- хубавото е, че няма пострадали! Все пак: комплименти за извиненията!
+2
 
 
И аз така викам,даже в Тунела май е 30 а госпожицата с 130 коньовото кабрио да погледне какво пише в акта и да е сигурна, че това и е грешката и друг път да внимава.
на 13.06.2015 г.
+1
 
 
Всичко е много хубаво,до частта "неразбрах как се случи"! Щом не сте разбрали,как се е случило е вероятно пак да ви се случи! Един колега по доло каза че разрешената скорост е 40 и му направили забележка. Разрешената скорост на много места в града наистина е 40 и там пак. По булевардите разрешената скорост е 50 но във вътрешнокварталните улици скоростта е 40. Има един син знак квадратен на който е изобразена къщичка,човечета които играят с топка и автомобил,този знак понякога се слага в жилищните райони и сигнализира точно за това а дори да го няма пак си важи. Разбира се дори да карате с 50 никой няма да ви глоби,защото радарите са настроени на 60+ но да минете през бурдюра,да се праснете в парапета и колата да се плъзне та да му счупи цокъла чак на метър височина това вече си е безобразие. Ако колата не бе улучила парапета а директно стълбите можеше да излезете на Цар Борис и да хванете към сточна гара.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: