Зрителка след прожекция в Пловдив: Това е най-добрият филм, който съм гледала

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
13:56 / 23.03.2024
8303
Емоционална и вълнуваща среща със зрители в Пловдив имаха главните актьори в най-новия български филм "Защото обичам лошото време“, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Това се случи минути след предпремиерната прожекция на лентата в LUCKY Дом на киното в града под тепетата в четвъртък, 21 март.

Неда Спасова, Владимир Михайлов, заедно с режисьора Яна Лекарска (филмът е неин дебют в пълнометражното кино) и продуцента Калин Калинов отговориха на зрителски въпроси и открехнаха вратата към заснемането на продукцията, разказвайки интересни моменти от снимачната площадка.

Неда и Владо влизат в образите на Ирина и Борис, приятели, които не са се срещали от над 20 години, а сега случайно се озовават по едно и също време в малкото крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като деца. Сценарист и режисьор на филма е Яна Лекарска, която завършва кинорежисура в Южна Корея. 

Филмът е и голямото завръщане в киното на любимата на поколения българи Боряна Пунчева, която след знаковите си изпълнения в "Дами канят“ и "13-ата годеница на принца“, прави впечатляваща роля като мистериозната г-ца Теменуга.

Със силно комедийно присъствие (този път на голям екран) се включва и Елени Декидис, която ще видим като сладката бременна магазинерка Мария. Ролята на бохема Димо пасва като ръкавица на ветерана Веселин Ранков, а невероятният Иван Бърнев също има специално участие в тази киноистория.

"Пловдив, благодарим за прекрасната вечер, чудните емоции и топлите думи след прожекцията ни", написаха в социалната мрежа Фейсбук от продукцията.

"Браво, това е най-добрият филм, който съм гледала, този филм е номер 1 и актьорите са много добри във филма", възкликна зрителка. "Защото обичам лошото време“ тръгва по кината от 5 април.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6247):
15.05.2024 Марина Стоименова роди
14.05.2024 Почина голям музикант
14.05.2024 "Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи като
крупие
14.05.2024 Бивш президент на България и горд баща на три момчета, вече е на 60
14.05.2024 Евгени Минчев не покани Тодор Славков на събитие в памет на Иван Славков
14.05.2024 Помните ли я от "Сделка или не"? Роди четири деца и изглежда перфектно
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).