ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жители на Кючука се изпокараха заради инструкции за шофиране
Автор: Симона Димитрова 08:53 / 20.01.2023Коментари (5)11052
©
Из социалната мрежа Фейсбук се завъртя снимка, която сравнява правилно и неправилно шофиране според български потребител, която буквало изпокара жителите на район "Южен" , видя Plovdiv24.bg.

Именно този кадър бе публикуван от жителка на квартала, която с изказването си в описанието на снимката провокира бурки реакции от останалите потребители и жители на "Кючук Париж". "Специално за новите граждани-колеги и колежки от Кючука!", написа жената.

"Абе, бабо Кючукова, ти недей много обяснява на нови - стари. По-неграмотни шофьори от пловдивските в цял свят няма!", написа друг потребител. 

"Като ви чета изказа, ми става ясно, че сте се почуствал обиден,тъй като и вие сте от новите граждани", пък отвърна люто авторката на публикацията. 

Много от коментиралите бяха единодушни, че в Пловдив шофьорите са изключително лоши и не са колегиални, но въпреки всичко се намериха и така, които се изсмяха на публикацията или решиха да споделят, че всъщност могат да шофират както си искат, стига да е в рамките на закона.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Има допуснати правописни грешки: Когато Кольо управлява (какво управлява - пряко допълнение) своя, а не своят автомобил. Тук се използва кратък член. Другата грешка е, че вметнатия израз "по дяволите" трябва да бъде отделен от двете страни със запетаи. И не, не съм филолог, но съм завършил четвърти клас.
+1
 
 
В тоя град 80 процента да използват мигачи когато завиват на кръстовища, какво остава за смяна на ленти или друго... Моят експеримент за 15 минути на кръстовището на ВСИ за всички който идват от ж.к. Тракия и завиват надясно, за 15 минути минаха 4-5 светофара и около 60-70 автомобила. Само 11 бяха с пуснат десен мигат докато завиват. От 8 рейса дето също минаха само 2 бяха с пуснати мигачи. Да не говорим за бакшишите те никога не пускат мигачи. Та едно просто нещо което се нарича мигач не могат да го изпозлват образите какво остава за преценка и като цяло шофиране? Казвал съм го многократно и пак ще го кажа, то се вижда и знае от всички, не говорим за области и регистрационни номера но всички брутални маневри, катастрофи засичания и се спазване на елементарни неща са на автомобили с РВ номера, не ме интересува хората които ги карат какви са от къде са въпроса е че щом са с РВ номера значи отдавна карат тук а не са шматки дето 2 пъти в годината идват в тоя град и не знаят къде и как да се престроят ... Просто толкова си могат а в случая не могат да карат и са негодни и са опасни за всички в движението... Ако кат санкционираше всички тия индивиди малко или много щеше да е по добре да се шофира в тоя град, ама не им се занимава.
0
 
 
Неподаването на мигач в Пловдив е най-малкият и несъществен възможен проблем. Като започнем от тотално неподготвените водачи, минем през употребата на алкохол и наркотици, стигнем до чудовищното несъобразяване с всички останали на пътя... Мигачите са нищо! Погледнете какво се случва по кръстовищата. Телетата виждат, че няма накъде да отидат, но се бутат. В крайна сметка се оказват в средата на кръстовище тогава, когато за техните колеги свети зелено. А те откъде да минат? Паркинг скобите не са ли проблем?! Хайде, помислете. Къда спирам аз, когато имам работа в район, в който всички граждани са на работа, скобите вдигнати.. Място бол, но то е запазено! А непрекъснатите ремонти? Те не са ли проблем?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: