ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жители на "Централен": Георги Стаменов вдигна летвата високо
Автор: Васил Динев 09:45 / 11.10.2019Коментари (5)3923
Като кмет на "Централен“ Георги Стаменов вдигна летвата много високо, но сме сигурни, че ще я надскочи в следващия си мандат. Това бе всеобщото мнение на жители на Съдийския квартал след среща с кандидата на ГЕРБ за кмет на района Георги Стаменов и с претендента за общински съветник Александър Радев, председател на Бюджетна комисия и един от най-успешните в местния парламент. Живеещи в зоната около бул. "Санкт Петербург“ №1 се обърнаха към двамата с молба за съдействие при решаването на няколко проблема.

Те изразиха тревога, че паркът, в който играят децата им, ще бъде заличен и превърнат в поредната сграда. Георги Стаменов обясни, че това няма да се случи, защото в този мандат по негово настояване теренът, предназначен за жилищно строителство, е бил приобщен към съседния парк.

"Така се елиминира всяка алтернатива тук да се строи и същевременно ще бъде изграден паркинг за живеещите наоколо. Това е част от устойчивата политика на район "Централен“ за намаляване на застрояването и увеличаване на зелените площи и възможностите за паркиране“, каза кандидатът за кмет на района.

Хората споделиха още, че не могат да намерят място за колите си в близост до домовете си, заради служителите в околните офиси, които заемат паркоместата. Георги Стаменов намери решение и на този проблем.

"До дни тук ще се направи паркинг, който ще бъде чакълиран и покрит с фрезован асфалт, за да няма кал през зимата. Следващата година той ще бъде асфалтиран и всички, които искат, могат да си наемат паркоместа със скоби. Така само те ще гарират на съответното място и никой няма да им го заема“, поясни кандидатът за районен кмет.

Той успокои жителите, които се притесняваха, че няма да има места в детските градини и ясли, както и детска кухня за най-малките.

"Детска градина "Радост“ ще бъде разширена с още 2 групи, а една от целите, които съм си поставил, е в района да се построят поне още 2 детски заведения – ДГ "Каменица“ и ясла на ул. "Стоян Михайловски“ , към която ще има и детска млечна кухня“, добави кандидатът на ГЕРБ за кмет на район "Централен“ Георги Стаменов.

Жителите на микрорайона му благодариха за отговорността, откровеността и изчерпателните отговори и от сърце му пожелаха успех на изборите на 27 октомври.

По-рано през деня десетки пловдивчани от "Централен“ се спряха пред шатрата на ГЕРБ, за да изкажат признателността си към Георги Стаменов за изпълнените обещания по време на мандата му, сред които детска площадка на бул. "Найчо Цанов“№1, реновирани тротоари на улиците им, благоустроени междублокови пространства, нови паркинги и редица други. Хората бяха категорични, че на местния вот отново ще изберат бюлетина №43.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За Централен по-добре на Титюков да заложи човек, поне е доказал че работи добре с инициалите ГЕРБ.
0
 
 
Много, ама много високо! Реалния резултат на кмета Стаменов и екипа му е видим в Централен. Над 60 детски, спортни и площадки за домашни любимци, много нови парко места, Най нови пешеходни зони с парково обзавеждане. Лед осветление на улиците, Марица юг, Бунарджикаи много други и това за 4 години.Предстои Данов хълм, Небет тепе, Градска градина... Успех. На 27 октомври с номер 43.
-2
 
 
Ха Ха Ха !!! Жоро каменара вдигнал летвата. Не спирам да се смея. Умствения му потенциал е като аспирин. Много са забавни статиите около изборите. Хора, четете и мислете трезво с главите си.
-2
 
 
Това шега ли е? Летвата не е била толкова ниско никога до сега. Тоя е трагичен, ако няма гласовете на герб, едва ли щеше да го брои за жив някой!
Здравейте живея от скоро до плаж Нептун в Кичука,искам да се оплача от странна миризма на дим всяка вечер,към 1-3часа.В момента е 2.20,ч и ме събуди тази остра миризма все едно къщата гори.Имамае бебе на 2месеца и по голям батко на 7 години заради жегите
на 11.10.2019 г.
-1
 
 
Пълни глупости,нищо не направи,елате да видите пародията на детски парк,лично той беше против строеж на детска ясла в квартала,никой от Съдийски няма да го подкрепи,след като се подигра с цял квартал.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: