ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жилищен парк Royal Garden посреща пловдивчани в "Ден на отворени врати"
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 09:00 / 17.11.2023Коментари (4)2643
Royal Garden кани всички пловдивчани и гости на града, търсещи мечтаното жилище, на "Ден на отворени врати“. Инициативата е тази събота, 18 ноември 2023 г., от 10 до 18 часа в търговския офис на компанията инвеститор, разположен в непосредствена близост до комплекса, на бул. "Свобода“ 65А, в Офис Парк Пловдив на партерно ниво. На специалното събитие посетителите ще имат възможност да получат информация за наличните апартаменти за продажба, които са пред АКТ 16. Търговските консултанти ще им помогнат да изберат своя дом от различните типове жилища и ще отговарят на всички въпроси, свързани с изпълнението на проекта.

Гостите ще могат да се потопят в атмосферата на Royal Garden, като направят оглед на напълно обзаведен апартамент във вече завършения етап на жилищния парк, така сами ще усетят прекрасната и различна атмосфера, сигурната и луксозна среда, и уредения начин на живот, който предоставя Royal Garden.

В реализацията на проекта са селектирани материали от най-висок клас на световни марки и модерни решения за създаване на луксозна, балансирана и здравословна среда за живот. Проектът залага на безкомпромисно ниво на изпълнение, и безупречен контрол във всеки етап и детайл в строителството.

Използвани са ефективни топлоизолационни материали и фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа на сградите са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Избран e висок клас алуминиева дограма Schüco с троен стъклопакет, с балансирано съотношение между елегантен дизайн, тесни ширини на профила и нисък коефициент на топлопреминаване. Това е гаранция за целогодишна оптимална енергийна ефективност и комфорт във всеки апартамент. С цел редуциране на шума е поставена шумоизолация под подовата замазка. Заложено е допълнително окабеляване за "умен дом“. Изградена е система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. В премиум жилищата е планирана и система за пречистен свеж въздух. Подсигурено е отопление от ТЕЦ.

Бъдещите собственици ще могат да се насладят на комфортни апартаменти, които се отличават с отлични разпределения на жилищната площ. Те са с прави форми на помещенията и светла височина от 2,85м. - проектирани, така че да доставят на живеещите в тях простор, светлина и удобство.

Високите фоайета и луксозни общи части, изпълнени с естествени и устойчиви материали, ще създават уют и комфорт във всеки един момент при достъпа до дома.

Комплексът разполага с подземен паркинг с паркоместа и гаражи с удобна топла връзка към жилищните секции, както и с места за зареждане на електромобили.

Royal Garden е сред най-предпочитаните жилищни комплекси в град Пловдив. В допълнение към високия клас на строителство и привлекателен интериор, той предлага цялостно усещане за зелена среда - в комбинация с красиви гледки към Младежки хълм и Родопите.

Жилищният парк е от затворен тип и предлага редица удобства, които допринасят за уредения начин на живот на своите обитатели. Сред тях са красива и целогодишно поддържана градина с обособен детски кът за игра, 24-часова охрана, видеонаблюдение, система за достъп и професионална поддръжка и управление.

Royal Garden се намира в квартал "Отдих и култура“, на място отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. В близост са разположени Гребната база, модерни спортни съоръжения, Mall Рlоvdіv, детски градини, тематични ресторанти, кафенета и хипермаркети.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на спортклуб
премахни филтъра

+1
 
 
От Роял Гардън що не си напишат, че цените са им по 2,550 евро на кв.м. Същите са цените и на онея пред тях от Хъс Истейт и техния "Пловдив Сити Парк 3". Сори, ама си ги продавайте, но надали някой нормален ще дойде при вас да купува... Нещастници..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Променят визията на Центъра - правят го още по-хубав
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: