ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жената, останала без съпруг след кървавата катастрофа на "Руски", с шокиращи разкрития!
Автор: Васил Динев 10:03 / 16.07.2017Коментари (31)53132
© Plovdiv24.bg
Преди минути с редакцията на Plovdiv24.bg се свърза Корнелия Петкова, съпругата на една от трите жертви от катастрофата от 18 ноември 2016 г. на бул. "Руски". Публикуваме мнението й без редакторска намеса:

Здравейте! Пиша ви, понеже открито съм заявила, че адмирирам начина, по който отразявате новините и въпреки че пряко не вземате страна и не споделяте позицията си, винаги се усеща, че сте на страната на истината, за което благодаря! Знаете, че аз не се страхувам да говоря и всички мои думи са проверени, а не преиначени. Затова си позволявам да споделя още няколко истини, свързани със случая "Трайков".

По повод "брилянтната" пледоария на адвокатите на Любомир Трайков

Пиша тези редове, защото съм крайно възмутена и гневна, а и за да да спра спекулациите по темата, както и да отговоря на всички, задаващи ми въпроси - "Какво?", "Как?", "Защо?"...

1. Водачът на автомобил "Пежо" има съпричиняване на вина.

Цитирам адв. Марковски - "Такова изказване може да направи само онзи, който не е запознат с фактологията по делото и с доказателствената част."

2. На 17.11.2016г. Атанас се е прибрал в 06:30 ч. от работа. Вероятно е бил изморен и в нощта на катастрофата е шофирал с понижено внимание.

Да, наистина Наско се прибра сутринта. Но целият ден бяхме заедно, в нас и той достатъчно добре си отпочина, за да отиде вечерта да работи. Не му се случва за първи път.

3. Любомир Трайков, едва ли не пръв е позвънил на 112.

Да, но лично г-н Трайков-баща ми е показвал входящите обаждания на телефона си, конкретно - Любомир първо е звънял на баща си и той го е посъветвал да звънне на 112.

4. Любомир е млад и с чисто съдебно минало.


Младостта е възраст, предразполагаща към необмислени постъпки. Винаги има първи път. И серийните убийци са започнали отнякъде... Чисто съдебно минало, но с 12 акта за нарушения по пътищата, половината от които - за превишена скорост. Цитирам адв.Марковски - "Да шофира с превишена скорост му е практика, не изключение"

5. Любомир бил заинтересован за близките на пострадалите в катастрофата. Платил погребението на Атанас. Подпомагал финансово семейството му.

Платил погребение, което беше уредено и вече платено от Асоциацията за загинали и потърпевши при ПТП. Защо ли?!!

Да, сумата от 3000 лв., която аз върнах, но бащата реши, че ще я вкара по дарителската сметка, 3х300лв. и 3 касетки с плодове. Водиха малките на филм, на боулинг и в "МакДоналд"с.

6. Любомир развива дейност с голяма обществена полезност.

Тук ще замълча, защото чух от първо лице, младеж от компанията му, за високите "обществени" подвизи, системни, особено в малките часове на денонощието.

7. Любомир е студент и иска да продължи образованието си.

И Поля беше студент...

8. Любомир признава вината си и съжалява за стореното, както и съдейства на органите на реда за събиране на доказателства по делото.

Ако не беше признал вината си, нямаше да има право на съкратена процедура и на редуциране на присъдата с 1/3. Дали това е смекчаващо вината обстоятелство, или ход за самозащита?!! И каква вина признава, след като обвиняват мъртвия за ПТП.

Вероятно съм пропуснала някое, от така изтъкнатите "смекчаващи вината обстоятелства", които адвокатите на Любомир посочиха. И на мен ми е трудно да помня толкова "брилянтни" умозаключения и съждения.

В заключение искам да кажа, че след отправената към мен заплаха от страна на бащата - г-н Трайков през пролетта - "Внимавай какво ще кажеш за сина ми утре!", за което съм алармирала Прокуратурата,
повишеното внимание и загриженост на семейство Трайкови към моето семейство, внезапно се изпари.

Не мога да не коментирам и следния въпрос, който ми беше зададен, а именно - " Нали нямаше да пледираш за максимална присъда? Какво стана?".

На него ще отговоря с контравъпрос - Нали на първата ни среща със семейство Трайкови, те поеха ИЗЦЯЛО вината за случилото се ПТП и самият г-нТрайков, баща, публично заяви, че в лицето на децата ни има трима внука, които ще издържа докато се обучават, независимо от степента на обучение?!! Аз съм на страната на ИСТИНАТА. А тя е една - АТАНАС Е НЕВИНЕН!!!

Едва сега си давам сметка колко нелепо съм изглеждала в очите на хората, които не ме познават, в състоянието ми на шок, от което, Слава Богу, 8 месеца след случилото се, успях да изляза.

Може би знаете, че на онази прословута първа среща със семейството на Любомир, Краси от "Блиц" зададе въпрос на Трайков младши дали употребява наркотици. На който той, пред свидетели, заяви, че ДА, но в онази нощ е бил чист.

Впоследствие, със сестрата на племенника на Атанас - Димитър /единствения оцелял в мелето/, се свързва момче /неин познат/, който познава отблизо Любомир. Думите, с които го описва са - по цели нощи алкохол, наркотици и леки жени.

На една от срещите ми с Младен Трайков /бащата на Любомир/, аз споделих думите, казани за сина му, като очаквах, че той ще отрече. Учудването ми беше голямо, когато той ми сподели, че това е истина, но синът му се бил променил и месец-два преди катастрофата вече бил друг човек...

Споделих на бащата и думите на младежа, по повод студентството на Любомир, а именно, че искат да му купят образованието, но и това не се случва. Бащата, незнайно защо и този факт потвърди. Аз съм човек, който цял живот говори истини, без значение дали ми вредят, или са в моя полза.

Вие сте добри професионалисти и преди всичко стойностни човеци, така че преценете дали думите ми ще излязат на бял свят и под каква форма. Подчертавам, аз повтарям думи, които съм чула от племенницата на Атанас - за Любомир и от собствения му баща, за същия.

Нито украсявам, нито преиначавам. А и не вземам позиция, при положение, че не съм видяла с очите си. Тогава щеше да ми е лесно. Благодаря и успешен ден!





Още по темата: общо новини по темата: 102
17.07.2020 »
28.05.2020 »
26.05.2020 »
25.05.2020 »
25.05.2020 »
22.05.2020 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Доброто момче ще се отърве с условна присъда. Не си правете илюзии! Ще ръсят пари, много пари. Купон. Живеем в интересни времена.
-1
 
 
Младежът трябва да си поеме вината, несъмнено е много виновен! Но вас, г-жо Петкова, как не ви е срам?!! С действията си показвате единствено меркантилност и съмнителен морал! Нима не "простихте" публично на момчето и не казахте Мъртвите са си мъртви, но оттук нататък да се грижим за живите", ама само защото ви обещаха пари, високо платена работа и издръжка на децата /апропо - разбрахме, че и работа цял живот не сте захващала и сте разчитали изцяло на Атанас, той да се гърби.../?!! На каква сума оценихте живота на съпруга си и бъдещето на децата си? А морала си? Преди седмици полицай беше пометен при изпълнение на служебния си дълг, също остави сиротно семейство, че даже и убийцата му продължи да си шофира с отнета книжка, но как не видяхме вдовицата му, как не се наслушахме и нагледахме на медийно внимание и изяви, колко още почернени семейства има и ще има, за съжаление, но това вашето се превърна в медиен кадрил и проява на пошла алчност! Дано децата ви запомнят съпруга ви като баща, а не като източник на пари! Мир на праха му и на другите двама, погребани в жестоката катастрофа!
+1
 
 
Като експерт занимаващ се с автомобилни ПТП и застрахователни обезщетения вече 10 години, мога да твърдя, че вината за ПТП е СЪВИНА, тоест е споделена, поради движение с несъобразена с висока скорост на Трайков и отнемане на предимството на съпруга на въпросната жена. Тази декларация сто процента е написана от армията адвокати в кантората на г-н Марковски, който е като лешояд като надуши пари, защото определено сам е потърсил Корнелия срещу % от обезщетението , да не говорим, че сигурно ще я и прецака с обезщетението. Всичко става въпрос за пари хора, за жалост е така, по-добре за Корнелия щеше да е да вземе 200-300 хил. на ръка от Трайкови и да отгледа децата си спокойно, сега ще вземе много по-малко и ще ги дели с Марковски... Преди да почнете да ми слагате минуси ще ви обясня как се изчислява от съда каква кръвнина ще плати виновника, взимат се критерии на каква заплата се е осигурявал потърпевшия, на какви години е , колко деца и на какви години са и се изчислява с коефицент и се получава сума , която едва ли ще надхвърли 80 хил.лв от които поне 50% ще вземе алчния адвокат.
-1
 
 
като правиш ляв завой отнемаш предимство много просто че ония е карал много бързо е ясно затова и двамата са виновни
+15
 
 
Как се отнема предимство на някой, който се движи с 150км/ч? Да, може да има знак без предимство, стоп, но след като се огледаш и от двете страни няма никой на над 100 метра от теб, на кой отнемаш предимството, на въздуха ли? Онзи като хвърчи с 150км/ч, въобще няма да го видиш, само че не може да чакаш 6 часа на завоя, евентуално ако мине някое специално комуне или мутра с 200км, да не му вземеш предимството. Затова, 40км/ч ограничение в града, повдигнати пътеки на 200м, повечко светофари, камери на всеки светофар. Ако това беше въведено преди, Любчо щеше не 12, ами за всеки ден в който е бил с аудито да има по 2-3 акта. И на втория ден да го чакат, да му вземат книжчицата и количката. И така щеше да се научи. А камери няма, защото всички бизнесмени, мутри, политици и институции в този град са шуробаджанаци в този малък град, в това голямо село наречено България. Защото българина не е нито за ауди, нито за мотор, нито зна книжка, нито за нищо, на всяка крачка трябва да му набиваш канчето да не направи някоя простотия.
-1
 
 
Тази жена достътъчно се корумпира и изложи в началото, за да приемаме мнението й за чиста монета. Така се получава когато човек не може да си мери приказките. И да не хвърля вината върху първоначалния шок.
+13
 
 
Докато има корумпирани съдии и съд и алчни адвокати СПРАВЕДЛИВОСТ няма да има .
на 16.07.2017 г.
-5
 
 
Добре де - тази нали беше "простила"? Даже ходи на някакви срещи, целува се с тях и т.н.? След като излезе, и пред цяла България каза - "аз му прощавам" - сега какво иска? Била нямала пари - какво направи, когато и предложиха работа от поне 5 места? ОТКАЗА! Защото, цитирам по памет "няма как да работя за 600-700 лева".
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (9)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: