ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жена изживя истински шок на центъра на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 10.01.2021Коментари (26)126623
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанка остана потресена след посещението си в еко тоалетна в центъра на Пловдив и това я накара да сигнализира до Plovdiv24.bg. Ето какво ни е написала тя: 

"Преди празниците посетих Централна поща. Потрябва ми тоалетна, но се оказа че такава няма за клиентите на пощата.

Нещо повече - оказа се също така, че в периметър около 100 метра няма работеща обществена тоалетна. Всички заведения за хранене са затворени заради Ковид-19 пандемията.

Бях принудена да използвам някак си Еко тоалетната клетка, която се намира в североизточния край на Цар-Симеоновата градина, поставена на мястото на разрушената хубава общинска тоалетна. Изживях истински шок от състоянието на химическата тоалетна и унижението на което на което бях подложена от управниците на втория по големина град в България - бивша европейска столица на културата. Във всеки един културен европейски град обществените тоалетни са обозначени на картата със забележителностите, която може да се получи безплатно от Туристическия информационен център.

За да се ускори решаването му, препоръчвам както на бившия, така и на настоящия кмет на града, да използват зиме поне веднъж посочената по-горе Еко тоалетна клетка. Облечени с топли зимни дрехи, шапка и шал. След това да се опитат да спазят противоепидемичните хигиенни мерки.

Докога в Пловдив ще се подценява този изключително важен за културните общности въпрос?"


Още по темата: общо новини по темата: 20
22.07.2023 »
12.02.2023 »
30.08.2022 »
03.04.2021 »
04.03.2021 »
29.01.2020 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кмете папагал стадиони ще строиш а едни тоалетни няма в града.Вземи се в ръце и оправи нещо в този град.
0
 
 
Ами то си имаше тоалетна като слънце в Градската градина. Навремето Славчо я беше възстановил напълно и си работеше перфектно. Обаче не знам защо следващият кмет я събори?!? И на нейно място са сложили тая химическа гнусотия. Която е само за временно разполагане, между другото. А в Градината по цял ден има голямо движение, майки с деца, възрастни хора, там необходимостта от тоалетна е ясна. Ама сегашният кмет явно не я разбира. Той си е малко неразбиращ по принцип, така че скоро проблемът няма да се реши, явно.
0
 
 
А, така, каква стана тя? Славчо Атанасов пак се оказа прав. Човекът навремето построи наново съборените обществени тоалетни, превърнати от предишните кметове в гнусни миазми. Почти всичките успя да ги възстанови, че по-модерни и по-чисти от парижките станаха - от личен опит казвам. Само не знам защо толкова пречеше на всичките герберасти това. Те сигурно до тоалетна не ходят. Да, ама нормалните хора имат и тоалетни нужди. Славчо, като кмет на място, беше помислил и за това. И както показва описаният тук шокиращ случай, кметовете след него се докараха до пълен резил. Те с такива маловажни подробности не се занимават. Ето затова при Славчо градът се развиваше успешно, защото той не подминаваше никой проблем, стремеше се да решава всичко. Така работи добрият кмет.
0
 
 
Направо не мога да повярвам. Че защо ни са на пловдивчани тоалетни?! Ние такива нужди нямаме. Или ако се наложи, кеф ти дувари, кеф ти храсти! Преди време имаше един кмет, който помисли и за това. Възстанови 17 обществени тоалетни по най-важните точки на града. Направи ги човекът за образец, по европейските стандарти. С подходите за инвалидни колички, вътре с отделна секция пригодена за инвалидите, със специална стая за бебета, че и памперси имаше безплатни. Чистота до блясък се подържаше вътре. Обаче, вместо признание за това си дело, срещу Славчо само плюнки. Даже следващият герберски кметь вместо да възстанови останалите 11 тоалетни, взе да ги разрушава. И сега стигнахме до тая срамна за града ни ситуация. Но изводът е поучителен. Добрият кмет мисли за всичко. Дори и за тоалетните. Безхаберните кметове разрушават и само приказват. А пловдивчани отново ще пикаят по дуварите. "Европейска" столица, какво да направиш.
+2
 
 
Днес 10.01.2021г. аз и моето семейство решиме,въпреки лошото време да се поразходим.След 1 часа разходка,физиологичните ни нужди се обадиха.Можете ли да познаете какво пучувствах,когато си дадох сметка,че живея на 1 час път,и в близост НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДА ДО ТОАЛЕТНА!!!Напълно съм съгласна с госпожата.Пловдив е едно село, когато става въпрос за обществен транспорт,обществени тоалетни и най-вече отношение на местната власт.Срамувам се от управлението на града.
+3
 
 
Права е жената!!! И за майките с деца и бебета питате ли как е??? И в пощата да няма тоалетна?! Скапан град скапана държава и туристите кво ли идват да видят???
+3
 
 
Наистина е ужасно в цял Пловдив да няма една нормална БЕЗПЛАТНА обществена тоалетна - в градската градина единствената отворена е близо до фонтана, където пенсионерите играят карти, но е невъзможно да влезеш - омазана с фекалии, миризма, преливаща дупка и пр. Другите химически тоалетни из града до една ги държат заключени и хората пикаят по улиците.
+3
 
 
Космическите тоалетни в капана са идеални.Лошото е че са само там.Трябва да има на повече места такива и да се почистват от време на време.Въпреки че са самопочистващи се, пак са пълни с фасове, хартии и чашки от кафе.
0
 
 
Защо обвинявате кмета ,че живеете сред прасета?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: