ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жена блъсна съседка по стълбите - правела й забележки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:20 / 12.05.2010Коментари (15)3774
© Plovdiv24.bg
Жена бе задържана в ареста за 72 часа след битов съседски скандал в Пловдив. Във Второ управление е било получено съобщение, че около 18 часа на стълбищна площадка в жилищен блок на ул. "Иван Вазов" възникнал спор между 30-годишната Д.Б. и 69-годишна пенсионерка.

Възрастната жена обвинявала комшийката си, че много често вдигала шум. По време на препирнята Д.Б. блъснала опонентката по стълбите, в резултат на което пенсионерката е с фрактури на двете ръце и натъртвания и охлузвания по тялото.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
може би цялата ситуация е станала около пъшкането на младата дама! На възрастната дама да и се приискало, да се е сетила за изминалите години и срам не срам да е отишла и да е попитала дали и тя ще може да се включи. Най вероятно онази е побесняла и е започнала да е блъска! Най вероятно така е станало.
0
 
 
Аз една съседка която е на 69 години е изгаврих, че нейните години отговарят на най хубавата поза от Кама Сутра и тя ме гледа като пън :) Още неможе да схване какво съм и казал, а вече стана на 70
0
 
 
Сега при нас има нови семейства, по принцип кооперацийката е нова и всеки си прави каквото иска. Забележки само в крайни случаи се правят когато има купончета посред нощите, даже още в 11-12 се прекъсват. Останалото е до самите хора и как мислят - сами ли са в кооперацията или са част от свързани апартаменти. Искам да кажа, че трябва да има съобразяване с останалите, а не в цяла нощ тези над нас да гледат телевизия усилено или да блъскат и тропат, това да не са зомбита мъж и жена на по 35 да не спят никога, а била адвокатка, шибаняка не го знам какъв е, но той гледа телевизията ??? Или някой си тропал от 2 до 4 когато трябва да се спре шумотевицата??? Истината е, че всеки си прави каквото иска и се стига до забележките ... които могат да се избегнат ако хората мислят малко по-трезво и внимателно. Аз си правя кефа през деня, в часовете за почивка никакъв шум! Останалото са идиоти, по-важни от останалите ... А за бабата нямам идея дали е виновна или не, но не може млада жена да постъпи така с възрастен човек за такива глупости!
+1
 
 
В НАШИЯТ ВХОД КОИТО СЕ СЪСТОИ ОТ 6 ЕТАЖА ПО 3 АПАРТАМЕНТА СМЕ САМО ДВЕ МЛАДИ СЕМЕЙСТВА ВСИЧКО ДРУГО Е НАД 69 ГОДИНКИ И СИ МЪЛЧА ЩОТО АКО РЕВНА ЧАК В МОСКВА ЩЕ МЕ ЧУЯТ .ТИХИЧКО И СПОКОЙНИЧКО СИ ГИ ЧАКАМ ДА ГУШНАТ ЧЕМШИРА НЯМА ДРУГО СПАСЕНИЕ
+3
 
 
Тук може да поспорим кой крив и кой прав! Не всеки може да живее на ул " Иван Вазов ", по принцип там са наследствени имоти и на практика хората се познават от доста години. Жената пенсионерка може да не може да се трае и да се дразни от шума на врабче, а на младата дама да и липсва " секс " и от там да налита на всичко живо и ето конфликта! Не можем да съдим от написаното тук, защото истината ще остане на стълбището, а всеки ще разкаже пред полицията своята версия, а полицията ще вземат най кратката, защото няма да им се занимава. Присъдата трябва да е финансова и в солиден размер от рода на 10 000 лева, всичко по делото да се отрази медйино, за да не може никой да си позволи подобно действие занапред.
+6
 
 
Май възпитаното поведение е значително по-евтино от последствията по блъсването на жената на стълбището. Сега бабата спокойно може да осъди хулиганката. Ако съм на мястото на съдията, бих я осъдил да гледа пострадалата жена, да я пере и храни, докато оздравее.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Футболно първенство за ветерани
Държавата прехвърли 4 имота и Небет тепе за стопанисване на общината
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1539) 16%
Спас Гърневски (1339) 14%
Д-р Иван Чомаков (912) 10%
Славчо Атанасов (2469) 26%
Иван Тотев (2440) 26%
Здравко Димитров (827) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: