ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Здравко Димитров: Пловдив няма да бъде управляван еднолично и "на тъмно"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 07.10.2019Коментари (8)4668
©
"Ако бъда избран за кмет, Пловдив няма да бъде управляван еднолично и "на тъмно". Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров по време на участието си в предаването "Беновска пита" по Канал 3.

"Пловдивчани знаят как управлявам. Познават ме не само като политик, но и като човек. Аз съм различен и ще наложа стила  на управление на Здравко Димитров, а той е близо до хората. Това означава близо до проблемите на хората и тяхното решаване. Ще бъда сред пловдивчани, ще бъда достъпен, защото обичам града си и това ме зарежда с енергия. Ще имам приемни във всеки район поне веднъж месечно. Ще се вслушвам в мнението на гилдиите и обществото", заяви още кандидатът на ГЕРБ.

Здравко Димитров подчерта, че досегашният кмет на Пловдив Иван Тотев не му е приятел, но не му е и враг, защото двамата са от отбора на ГЕРБ. Стилът им на управление обаче е различен, а Димитров винаги е казвал с какво не е бил съгласен.

Предложенията за кмет и общински съветници на ГЕРБ за Пловдив са станали според номинациите на местните структури и партийния устав, обясни Димитров.

"Тотев не е присъствал на събранията и не е редил листата. Не вярвам да има задкулисие, той знаеше, че няма да е кмет трети мандат", каза кандидатът на ГЕРБ.

Опонентите ми знаят, че играя честно. В крайна сметка това е едно състезание и всички тръгваме с равен старт. На финала стига най-добрият и вярвам, че това ще бъда аз", заяви още Здравко Димитров.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Както каза по бТВ няма да е еднолично ! На него началник му е съвестта и ... бати Бойко . Освен ако съвестта му не е сама !
-1
 
 
давай здравко ...... запуши му устата на карловския селянин :) .... всички го знаем главанавчо че като кмет е кръгла нула и протеже на свинара ..... единствената му цел ако стане кмет е да КРАДЕ :)
на 07.10.2019 г.
-1
 
 
Някак си има противоречи ""Ако бъда избран за кмет, Пловдив няма да бъде управляван еднолично и "на тъмно"" и вследващия момент "Аз съм различен и ще наложа стила на управление на Здравко Димитров,... " хем няма да еднолично , хем ще наложи собствения си стил - това някак по-скоро ми звучи на парадокс. Също "Здравко Димитров подчерта, че досегашният кмет на Пловдив Иван Тотев не му е приятел, но не му е и враг, защото двамата са от отбора на ГЕРБ. Стилът им на управление обаче е различен, а Димитров винаги е казвал с какво не е бил съгласен." какво да очакваме нова рекострукция на площада пред пощата и отклоняване на парите за мега важните проекти започнати от Тотев ( зоологическата , модър цареверец , тунала под централна гара и др.) към проекти ала Здравков... Някак си не мисля , че такъв кандидат заслужава да бъде кмет.... Не че алтренативата е по-добра - но такъв модел на управление и смяна на власта трябва да бъде сменен иначе града ще затъне много бъзро.... Знам че след малко ще накичат труженичките в сайта ( Сестра Грухчо , Цъврулбуш или kiderbg) които ще почнат да защитават партията и да мякат как тези преди това не са били по-добри , ще вметната някой червен , но нито един от тези боклуци няма да даде констуктивно виждане за развитието на Пловдив - тук сега - мякат само за лошите стари времена в , които са живели или когато тролинга и интернет не са били развити , като сега ....
0
 
 
Както управлява и район ЗАПАД ли, господин Кмете? Беше разруха, един парк не направи! Ама си купи тогава мотор за 45000 лева! !!!!!!!!!! Кой лъжеш и заблуждаваш г-на мижетурков? Долен гад. ....И грозен плъх даже
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: