ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Зам.-кметът Георги Титюков направи днес инспекция на бул. "България"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:46 / 05.08.2010Коментари (10)5227
"Днес пускаме за движение северното платно на бул. "България" в участъка от "Победа" до "Васил Левски", това ще облекчи трафика в района, но за съжаление останалият участък ще бъде завършен на по-късен етап, тъй като има разминавания по проекта и проектантът ще си понесе съответните наказания,това каза пред Plovdiv24.bg, зам.-кметът Георги Титюков.

"Друг проблем по завършването на оставащия етап е, че по време на ремонта са били открити останки на някогашна гробница за животни, което е довело до правене на по-сериозни насипи и уплътняване и от тук се получило тази разлика в реално договорената цена и извършената работа."

"Няма да се прави нов проект, но ще се обяви нова поръчка, тъй като изпълнителя си е свършил работата с предоставените му финанси и няма как да го накараме да продължи, тъй като така ще се наруши закона и именно затова ще се обяви тази нова поръчка за довършване на участъка", сподели още зам.-кметът.

"Всички комуникации на булеварда са променени, както е по проекта,канализационни и прочие, заложени са и удобни джобове, които виждате, за да не е проблем паркирането, както подхожда на един модерен голям град."

По въпроса за красивата велоалея до булеварда, за която Plovdiv24.bg писа преди дни, Титюков каза: "Велоалеята, която е изградена по булеварда е със специална настилка, същата като тази на някои западноевропейски страни, дано такива алеи има на все повече пловдивски булеварди."

На края той каза няколко думи и за подлеза до училище "Пейо Яворов": "Подлезът пред училището е обявен отдавна на концесия, но не се е явил нито един кандидат, в момента мисля е проходим, от "Чистота" го почистват обикновено преди големите панаири в града, но неговото облагородяване е трудно, защото явно тук няма голям търговски поток".


Още по темата: общо новини по темата: 181
04.10.2021 »
12.10.2019 »
16.11.2016 »
19.07.2016 »
14.03.2016 »
08.03.2016 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
много ми харесва велоалеята дано не я ползвам само за ... А относно пътната настилка имам приятел които работи в една от фирмите занимаваща се уж професионално с пътни настилки ,тои ми казва че въобще не слагат това което трябва за да стане добре прави се колкото да се направи...чее догодина тр пак пари да се вземат... всичката ни е такава ейййййй
на 05.08.2010 г.
0
 
 
Нищо подобно не само има знаци че е затворено а и със бариери но има и патрулка 20 часа
+1
 
 
От кога тая "мотика" Титюков стана компетентен в пътното строителство?От кога започна и да инспектира обекти нямащи нищо общо с причината да е зам. кмет т. е. физическата култура младежта и други измислени за него функции?То е цяло изкуство да се създаде ресор за такъв "ръб" като него , а той вместо да си гледа работата - тръгнал да инспектира пътното строителство?! Никой ли не му каза , че ученичките са във ваканция и е излишно да се навърта около училище "Яворов".
-1
 
 
Аз се питам как може в 21-ви век, вторият по големина град на България да няма свестна администрация и Общински съвет, които да сключат един свестен договор, които да бъде изпълнен от-до в срок. Ама не...трябва да има винаги излишъци, да се сключват анекси, да се правят нови поръчки, понеже винаги, ама винаги излиза по-скъпо от предвиденото. Дотук с иронията. Злоупотреба с власт, конфликт на интереси, административни нарушения и престъпления с обществени средства. Непрофесионализъм е най-меката дума. А реалната квалификация за тея селски говеда е - подсъдими на скамейката в Окръжния съд!
+5
 
 
Вчера ходих до АЛАТИ и удобството от синхронизираните светофари по бул. "България" заслужава похвала
на 05.08.2010 г.
0
 
 
Останалата отсечка от северната страна е без нито едно джобче за паркиране а от страната с джобове са настанени кофите за смет и заемат доста места Хубавото си е хубаво но проекта можеше в средата да е с бетонни панели както магистралите на запад и тогава нямаше да има 2 метра тревна площ и щеше да има място за джобове и от север
+2
 
 
Всичко е много хубаво, булеварда започна да прилича на европейски! Само му трябва маркировка!!!Другото което искам да засегна е защо в подлезите трябва да има търговски обекти, за да може те да бъдат стопанисвани? Толкова ли няма средства за почистването и поддържането на малкото ни останали без магазини подлези?!?! Аз лично не съм купувал нищо от подлезите.....не че не искам, просто не ми се е налагало, но ми е по-приятно когато минавам през празен, но чист подлез. Сега разбирам някои възлови места....Централна гара, Тримонциум, подлезите на тунела.....но не навсякъде има нужда да се правят магазини.....
0
 
 
алеята не е на западно-европейско ниво, няма смисъл да си измислят. Настилката добре, ама тия шахти дето са оставили са ужасно тъпа работа, да не говоря, че преди тази отсечка велоалеята е в тази форма ___/__/__/ , което прави карането адски не-практично точно заради тези остри незнам как да ги нарека - ъгли. За липсата на обозначителни знаци няма даже и да говоря!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове 2012
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1980) 16%
Спас Гърневски (1774) 14%
Д-р Иван Чомаков (1209) 10%
Славчо Атанасов (3320) 26%
Иван Тотев (3227) 26%
Здравко Димитров (1113) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: