ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
За пореден път аварира автобус на "Грация"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:45 / 27.08.2014Коментари (20)8727
За пореден път аварира автобус на "Грация", пише читател на Plovdiv24.bg. Инцидентът е станал в центъра на града на ул. "Гладстон" в 18.45 ч. снощи.

Припомняме, че само за последните няколко дни това е пети случай, в който въпросната фирма-превозвач има проблеми с рейсовете си.

Най-напред във вторник миналата седмица неизвестни счупиха страничното стъкло на 66 в "Изгрев", а два дни след това "единицата" спря по средата на бул. "Цар Борис Трети Обединител".

Същия ден читател на сайта разказа на какво се е натъкнал, пътувайки в автобус на градския транспорт в Пловдив:

На 22 август около 13 часа се качих от спирката ОУ "Антим I" на автобус номер 66. С ужасяващи звуци и оглушително скърцане на спирачки на спирката пристигна автобус с номер РА 8983 ВН. Състоянието на превозното средство беше под всякаква критика (изненадващо, нали?).

На снимките се вижда, че две от облегалките на седалките, които бяха изключително мръсни, са счупени, като едната облегалка беше на пода, а другата - на рафтовете за багаж.

Освен това на мястото на задното стъкло беше монтирано не какво да е, а парче поликарбонат, напръскано с черен спрей. Като за капак плоскостта, покриваща механизма на вратата, която шумеше ужасно много при отваряне и затваряне, беше паднала и висеше заплашително над главите на пътниците.



Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В този наш градски транспорт има доста нередности за , който знам от личен опит и мога много да помогна на компетентни органи , който не са корумпирани , или на заинтересовани журналисти , който не ги е страх да публикуват истината за нередностите във фирмите който обслужват линиите!!! Разполагам и с документи и снимков материал , а също така мога и да им помогна като им покажа на какво да наблегнат в разследването си за нередностите и ПОГАЗВАНЕТО НА ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ЕВРОПЕЙСКИ НАРЕДБИ ОТ МЕСТНИТЕ ФЕОДАЛИ дошков , чолакови , баба мера , златанови, ангел петков и най-вече така нареченият "доктор" собственика на грация!!! Нарочно са изписани с малки букви , те не заслужават никакво уважение от гражданите на Пловдив , а още по-малко уважението на тяхните служители!!!!
+5
 
 
Рейсовете им се чуват от 100 метра. Димят повече от комините на Лукойл. Вътре мирише на всякакви ужасни миризми от изгорели кабели, до прегоряла под на човек, който не се е къпал от два месеца. ТРЯБВА ДА ИМА КОНТРОЛ НАД ТОВА С КАКВИ КОЛИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ДОГОВОРИТЕ И ДА Е ЗАПИСАНО, АКО НЕ СПАЗВАТ НОРМИТЕ ВЪН ОТ ЧАДЪРА. МОЛЯ ГОСПОДАТА УПРАВЛЯВАЩИ ГРАДА ДА СЕ ЗАЕМАТ!!!!!
0
 
 
ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО МНОГО ЗЛЕ.....НЕ САМО С ТОЗИ АВТОБУС НА ФИРМА "ГРАЦИЯ", ВСИЧКИТЕ ИМ АВТОБУСИ СА НА ТОЗИ ХАЛ,НЕКА ПЛОВДИВ 24 СЕ ОБЪРНАТ КЪМ "ДАИ" И ПОЛИЦИЯТА ЯВНО ОБЩИНАТА... И ОБЩИНСКОТО ПРЕДПРИЯТИЕ ОРГАНИЗАЦИЯ И КОНТРОЛ ПО ТРАНСПОРТА СА САМО ПО ЛАПАЧКАТА ,ЛОШОТО Е ЧЕ ЛАПАТ НАШИТЕ ПАРИ,А НИЕ СТРАДАМЕ!
на 27.08.2014 г.
+8
 
 
Положението е пълен въз! Проблемите не са само в грацията на градския ни транспорт. Държава сме от третия свят покрай автобуси грохнали до стържене на осите в паважа се пъчат поръчкови джипове с по 5-6 цифри в табелите. Хора като Яне Янев,Волен,Бареков и Ахмед Башев стават депутати а народа е възрастен,пиян и болен.
+8
 
 
Има една "Единица", която пуши като за световно, даже дали е една и съща се чудя, или са няколко различни. Като даде газ да тръгне и зад нея излиза бял дим, сякаш някой е пуснал димка :D Трябва да се обърне внимание вече с тия неизправни автобуси, живи хора возят!!!
+6
 
 
Днес за по-малко от 15 мин видях два аварирали автобуса на същата фирма - единия до Тунела, другия - до Университета. При тоя процент фира как си изпълняват графиците?
+8
 
 
Всичко е закономерно. Ако им бяха изрядни автобусите, със сигурност и договорите щяха да бъдат... Но от друга страна - няма нищо вечно. Машината е като човек - занемариш ли я, тя после се "отплаща". Така и тия гробове, които само собственикЪТ знае откъде и за колко ги е купувал. Пък и за колкото и да е. Иска си каналчето, иска си ръчичка, части, обгрижване. Автобусите на този господин са както 85% от частния автопарк - оставени на доизживяване превозни средства, чието единствено и логично място са пуктовете за изкупуване на старо желязо.
0
 
 
Май,малко са се по стрестнали. Онзи ден видях един автобус № 66.Беше от тези новите,които са по линия № 10.Съжалявам не мога да се сетя за марката.
+6
 
 
Не само, че няма да прекратят договора, но онзи ден са подписали с Валери Лозанов /шефа на Грация/ нов договор за маршрутките по 4 линии и познайте .... договора е до 2017. Не е виновен който яде баницата ... кмета да си ходи - всичко зависи от него
+6
 
 
Аз мисля ,че преди да се търси някаква отговорност на собственика , незабавно да се потърси отговорност от тези които са му разрешили и в момента му разрешават да извършва дейност и на тези които трябва да контролират рейсовете по пътя дали са изправни и годни . Скоро някъде се оправдаваха , че договорите бели сключени педи години и затова се получавало така , къде са институциите които трябва да контролират тези рейсове , а то е ОЧЕВАДНО с просто и не професионално око , че НЕ СТАВАТ ДОРИ И ЗА МОРГАТА... Та къде са , защо не ги спират от движение като негодни и така договорите ще отпаднат . Ама драги ми съграждани , ние не сме простички за каквито ни мислят всички управляващи , явно някой някъде и на някого си п...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (878) 16%
Спас Гърневски (784) 14%
Д-р Иван Чомаков (535) 10%
Славчо Атанасов (1438) 26%
Иван Тотев (1468) 26%
Здравко Димитров (482) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: