ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Юлий Павлов и Мира Радева: Славчо води в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:45 / 17.10.2011Коментари (44)7794
© Plovdiv24.bg
Славчо Атанасов има преднина пред останалите кандидати за изборите в Пловдив и е сигурен участник на балотаж, стана ясно от коментарите по БНР в неделя на Мира Радева от МБМД и Юлий Павлов от Центъра за анализи и маркетинг. Според Янова истинският проблем за Пловдив ще бъде кои са двете фигури, които ще отидат на балотаж - Славчо Атанасов срещу кандидата на ГЕРБ или срещу кандидата на БСП. Радева обясни, че кандидатурата на Иван Тотев за Пловдив не е достатъчно популярна и че битката за Пловдив би била драматична, понеже същевременно и Славчо Атанасов не бил напълно одобряван от цялата общественост.

В Пловдив Славчо Атанасов води и там балотажът е сигурен с Иван Тотев - това пък коментира Юлий Павлов от Центъра за анализи и маркетинг. Той посочи, че към момента разликата между Атанасов и Тотев е около 8% и че ситуацията ще се изясни на втори тур. Според Павлов Йорданка Фандъкова има реални шансове да спечели на първи тур в София, а ако има балотаж - той ще е с Георги Кадиев. В Бургас фаворит е Димитър Николов, както и Кирил Йорданов във Варна, прогнозира още Павлов. Мира Радева пък смята, че има силни нагласи за промяна на варненския кмет, и че е много възможно на втори тур да има протестен вот всички срещу Кирил Йорданов.

Въпреки че двете агенции дават преднина на ГЕРБ в национален мащаб, както и в надпреварата за президент, социолозите от Центъра за анализи и маркетинг и МБМД отчитат, че Славчо Атанасов е фаворит преди кметските избори в Пловдив. Проучванията сочат още, че кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ води и бележи малък, но постоянен ръст. 34% от всички избиратели изразяват готовност да гласуват за Плевнелиев-Попова, според данните от изследването на Центъра за анализ и маркетинг. Втората двойка Ивайло Калфин - Стефан Данаилов получава 17-18% от гласовете. По думите на Мира Радева двойката Плевнелиев - Попова много се харесва и двамата паралелизират подкрепата на ГЕРБ на национално ниво.

 



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 19.10.2011 г.
0
 
 
Вече от предизборния щаб на Славчо плащат на разни като ПОПА да оставят коментари по сайтовете. Колко жалко. Един човек за затвор да се кандидатира за втори мандат чак - това е гнусно и жалко.
0
 
 
Факт, Пловдив за всички години е имал един единствен кмет, които е направил нещо за Пловдив, може да се каже, че Пловдив е изживял своят "Златен век" под неговото управление, това е Диран Парикян, но дори и той е бил подлога на комунягите, и благодарение на това сега имаме Стария град, Амфитеатъра и много други забележителности. Така се правят великите дела, не като Славчо сам срещу всички, съжалявам но някои трябва да каже на хората, че царят е гол.. защото когато ГЕРБ, спечелят втори мандат/ а това ще стане/ ще го ядем с лихвите, които Славчо ни ги е събрал.
0
 
 
poto и разни там лъжливи овчарчета , ясно е че сте един или едно " нящо " вонящо !!! И явно си имате възможности да ми триете написаното из тия страници ама няма това голямо значение щом мисълта тук не присъства ( в стил Йода ) ! Това че сте издънка на милиционерско -болшевишката партийка ГЕРБ е видно от всякъде и това че сте достойни наследници на говедарите и ратаите на които тъпите червеноармейци казаци им дадоха възможност да мародерстват в тая измъчена страна е от ясно по ясно ! И това че продължавате да го мъчите тоя народ с бандюхата Боко и недоразуменията Цветанов - Дянков е също ясно ! Обаче май не ви е ясно че началото на вашия край настъпи и то именно тук в Пловдив ! Не трябваше да се захващате с нас , отидохте направо кат мъжка светулка на " горския на фаса " !!! От 1893 година много пъти са се опитвали да ни забраняват , унищожават и даже да ни забравят .Обаче който се е пробвал не е оцелял !!! Нито предателите от вътре ( те сегашните знаят кво ги чака ) нито душманите от вън ( чети история и ще разбереш - щото само с една книга не става , виж с 4000 става ! ) .
-1
 
 
писна ми разни там социолози да ме облъчват от всякъде. Преди години си спомням в кампания най-много едно проучване да излезе и то основно в национален мащаб. Принизиха си професията до степен да слугуват на тоя дето даде повече. Славчо води ама на кукуво лято. Не мога да си представя, че има жив пловдивчанин дето иска пак да гласува за тия смешници (изключвам назначенията им в ОП-та, администрации и разни там службици). На Пловдив му трябва промяна.
-1
 
 
Хора..не знам за вас но ако тоя стане кмет възирам от Пловдив. При този развой на нещата вторият мандат на Чомака ще ни се стори като коледна приказка с красив край!!! Не, честно, умът ми не го побира какви хора живеем тук, ако го направим това наистина ще ни обявят не за културна столица, ами за столица на дебили и олигофрени!!! И съм сигурен, че са се допитвали до Герговите пенсии, мангустите и турците, където Славчо е доста популярен!!! Това не е вота на трезво мислещите хора
0
 
 
От какъв зор ще води Атанасов? Казал е официално на коя партия е кандидат ли ? Излезе на дебат срещу опонентите си ли ? Преди последните три месеца от мандата си ли направи нещо ? Наистина ако отново се наложи да му търпим карловското гадно мякане още четири години си заслужаваме съдбата на супер пропаднал провинциален град.
-2
 
 
Като гледам от всичкото куцо и кьораво дето се кандидатира за кмет, за сефте ги чувам повечето, май Славчо е поносим избор.
-2
 
 
Аз сам твърдо за дясно управление в града,но не мисля че Герб са такива. На първи тур гласувам с номер 42.След това ако е Тотев-слафчо, за Тотев.
-1
 
 
политически офицер -Славчо ,безличен.
-2
 
 
Няма алтернатива на Славчо! Другия вариант е Мамин Ваньо и Павлинка :-)! Бали с боклук и подаяния от Вожда в София! Засрамете се, шопски близогъзци!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Футбол - други
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: