ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ясна е самоличността на жената, която загина под гумите на автобус вчера в Пловдив
Автор: Васил Динев 11:38 / 20.10.2016Коментари (17)43400
61-годишна пловдивчанка е жената, която вчера бе прегазена и загина под гумите на автобус от масовия градски транпорт в Пловдив. Това съобщиха от полицията за Plovdiv24.bg.

Трагедията стана малко след 16 ч. на кръстовището между ул. "Стефан Стамболов" и бул. "Никола Вапцаров" в "Кючук Париж".

Шофьорът твърди, че е минал на зелено и не е забелязал жената. Разследващите проверяват версия, че пешеходката е била ударена от автомобил и е паднала на платното, а след това е попаднала под задните гуми на рейса, пише "24 часа".




Още по темата: общо новини по темата: 6
10.10.2017 »
29.08.2017 »
20.10.2016 »
19.10.2016 »
19.10.2016 »
19.10.2016 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Такааа...Едно само да кажа и си правете изводите- "По данни на статистиката, населението на Пловдив е под 700 000 души. За първите осем месеца на година в града са регистрирани 715 пътно-транспортни произшествия, загинали са 52 души, а ранените са 890. В София, където живеят около 1,5 млн. души катастрофите от 01 януари до 31 август са 740. При тях са загинали 28 души, а ранените са 912." А,даа...пешеходците са виновни,че шофьорите са олигофрени.Относно случая,рейсът не спира,а само е намалил без изобщооо да спре преди пешеходната пътека,което е нарушение,тъй кат още му е "червено".Пешеходката от своя страна се намира някъде,около мястото за пресичане,но не ипред самата пътека.И,тъй като шофьора няма видимост,защото не е спрял,а гледа светофара и си прави маневрата жената просто е премазана.А,ако това беше дете?Докато шофьорите не приемат,че управляват машини,които могат да осакатят и убият някой,нещата никога няма да се оправят.И докато не се приемат закони,с които да се наказват пешеходците и шофьорите подобаващо,ще става по-зле...Защото всичкии са безсмъртни...
+1
 
 
Следващата да е майката на някой боклук-полицай който не си гледа работата!?
+2
 
 
КАТ-смешници сте всички до един!!!Дори не излезнахте пред обществото със становище какви мерки възнамерявате да предприемате с цел да се намалят инцидентите в града. И шофьора на рейса е минал на червено,следвайки логиката от видеото че останалите пешеходци преминават.Шофьорят заслужава: 1.Да бъде уволнен. 2.Да му бъде отнет документа за правоспособност за управление на МПС 3.Санкция и изплащане на обезщетение на близките на починалата. П.С КАТ смешници сте!Престанете да подпирате бюрата си по цял ден!
+1
 
 
Има още една публикация с видео от инцидента. Жената на практика се самоубива след като тръгва на червено и влиза в зона на автобуса, където шофьора няма добра видимост.
+2
 
 
Не знам колко нагли са станали шофьорите от градският транспорт, но 99.99999 процента от другите шофьори са десетократно по нагли, защото никога не пускат тези от градският транспорт да се включат в движението, когато тръгват от спирка. Градският транспорт е с предимство, когато иска да се включи, а всички масово се бутат пред тях като обуначени. Лека и пръст на жената. Почти всички шофьори в Пловдив са тотална щета...
+5
 
 
Не се знае кой е виновен, но и аз забелязвам, че шофьорите са станали доста безразсъдни. Днес автобус от градски транспорт от дясна лента засече всички автомобили и с бясна скорост направи ляв завой. Просто се шашнах. Хората също. Това на светофара до Лекси, завиващ наляво към бившия Практикер.
+8
 
 
Моите съболезнования на близките на починала жена. Не съм присъствала на инцидента и не мога да коментирам , но като цяло , искам да отбележа , че шофьорите на градски транспорт Пловдив са доста нагли и невнимателни. Многократно съм присъствала когато са отнемали предимството , не само на други автомобили , но и на пешеходци. За съжаление това което се случи снощи беше въпрос на време. Също така не мога да повярвам , че в този час пик никои , не е видял реално какво се е случило, там има заведение , спирки и магазини и минават много хора .
+3
 
 
При ПТП няма невинни. Всеки да гледа и реагира отговорно, адекватно на ситуацията. Има и селщина, простащината, има ги и пишман европейците които са готови да блокират движението/да направят ПТП, също като простаците, когато предимството им е било вече отнето, защото са бляли като българи. Драги пишман европейци, селяци български, шофери и пешеходци, не може да очаквате всички да ви чакат да се набъркате в отверсията си докато ловите покемони във фейсбука имитирайки движение по пътищата, както и да минавате на червено завивайки в посока към най-отдалечената лента дори без мигач. Едно популярно решение, което ще си остане само мечта, е поставянето на камери за видеонаблюдение, отчитащи и скоростта, комбинирано с безпардонното налагане на глоби. В момента движението по пътищата прилича по-скоро на това в арабските емирства, с разликата че автопарка е по-стар и има светофари с които част от шоферите, велосипедистите и пешеходците почти се съобразяват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: