ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Възраждането на района на Сточна гара продължава с нова впечатляваща сграда
Автор: Васил Динев 12:48 / 19.03.2019Коментари (28)11115
© Plovdiv24.bg
Бизнесменът и почетен консул на Молдова Веселин Чипев продължава проекта си по възраждането на района на Сточна гара и Бетонния мост от руините, в които се бе превърнал в първите години на прехода.

Припомняме, че това възраждане стартира с проекта "Кепитъл Сити Център" и продължи с превръщането на руините до Бетонния мост в модерна сграда, където сега се помещава фитнес "Пулс".

Новият проект на Чипев "Роял Хотел & Тауър“ трябва да кацне величествено край Бетонния мост, именно в пространството между "Кепитъл Сити Център" и "Пулс фитнес".

Проектът се очаква да се превърне в една от знаковите сгради в града и даде старт на модерната визия на Пловдив, в пространството между Сточна и Централна гара.

Високата кула, в която ще се помещава петзвезден хотел и офис център, е обезпечена на 100% с подземни паркинги.

Още дори преди да стартира, проектът се превърна в мишена на корпоративни интереси, като по негов адрес бяха публикувани ред очернящи го статии. Най-фрапиращо бе обвинението, че проектът попада на територията на Тютюневия град. Оказа се, че в тези твърдения няма нищо вярно. Мястото,
© Plovdiv24.bg
Доскоро мястото изглеждаше така
където ще се реализира амбициозният проект, никога не е било част от Тютюневия град и към момента също е извън границите на груповия паметник на културата.

"Не смятаме да влизаме в обяснителен режим и да опровергаваме абсолютни лъжи. Сградата е изключително красива и модерна и ще се превърне в една от емблемите на Пловдив, освен това ще осигури работни места за над 100 наши съграждани. Явно тези факти карат определени бизнес кръгове да се опитат да я очернят с лъжлива кампания, но опитите им са нелепи“, коментира инвеститорът пред Plovdiv24.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Чудесно, време е градът да продължава с развитието си. Ако искаме богат и голям град е нужно да има молове и големи бизнес центрове, в които да има офис помещения за големи фирми, които да дават големи заплати. Пловдив е на ход с огромния си потенциал градът може да се развие до 600 - 700 хил души с по-голяма територия. Това би задържало младите и би осмислило бъдещето. Прекалено дълго време градът изглеждаше провинциално, изоставащ след София, Варна, Бургас, Стара Загора и др.
-3
 
 
Хронология на един нещастен трол с няколко виртуални г*за : as0001 на абразурата първи се изсира,след 11 мин се изтропва Dragomir_Zhelev,след още 13 atanas zdravkov,след 17 мин се появява и ФБР-то....И после мълчание!Залпа е отминал,дзурлите им пълни с лайна ,патроните свършиха! Много поздрави на свинаря!
+1
 
 
Всички които строят хотели са обект на лъжи и критики от в.Марица и общ.съветници на БСП.А познайте защо.Почетния консул на Раша,свинаря хотелиер не обича конкуренцията,че кочината му ще остане празна!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: