ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вижте какво огромно нещо ще строят в Пловдив, ще има 1196 апартамента!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:20 / 31.12.2021Коментари (32)46720
Голям строеж започва в Пловдив през новата година, научи Plovdiv24.bg. Ето какво казва инвеститорът за новото си начинание:

"Жилищен комплекс "Тракия Сити Парк" е разположен в самото сърце на к.в. "Тракия", който е с най-добре развита инфраструктура. Комплексът се намира в непосредствена близост до детски градини и ясли, училища, хранителни хипермаркети, търговски центрове и аквапарк.

Локацията му е изключително лесна за достъп както с обществен транспорт, така и лек автомобил.

Комплексът разполага с внушителните 13 700 м 2 вътрешен озеленен двор, в който ще има детски площадки, стрийт фитнес и зони за отдих.

Разполага с богато разнообразие от едностайни, двустайни и тристайни апартаменти – общо 1196 броя.

Паркоместата са обезпечени на 100% с общо с 1512 паркоместа, при необходими 1250, за спокойствието на живущите ще има изградени системи за видеонаблюдение и контрол на достъп".

В момента теренът между булевард "Освобождение" и ул. "Георги Данчов" е огромна поляна.


Още по темата: общо новини по темата: 355
25.03.2024 »
25.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
29.02.2024 »
28.02.2024 »
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В зората на демокрацията, един от основните аргументи срещу социалистическото общество бе изградените блокове, които събирали много хора под един покрив. Тогава се започна една тенденция да се строят сгради на 3 до 4 етажа с по един до два входа. Наложи се виждането, че това е правилното строителство. Какво се случи сега, че нещата се променят. Не стига, че блоковете вече събират населението на един малък град, но е и под съмнение качеството на строителството. Защо толкова лесно се променят строителните концепции?
0
 
 
Инвеститора гледа, какво ще спечели и не го интересува друго. Ама как не се наядоха кметове, общинари, архитекти. Та те са за затвор, затова, което направиха с Пловдив. Стотици разпродадени общински земи и разрешителни за безумни комплекси. Трябваше града да се разшири малко, а не всеки метър между блоковете да се превърне в такива гадни комплекси. Та едно село е с толкова жители, колкото ще са апартаментите на един комплекс в случая в Тракия, но и още много други в града. И тези паркоместа, където все ги рекламират не стигат доникъде..... и става ад за всички живущи в радиус един км.
0
 
 
Жалко, че известният в миналото с многото си зеленина и поляни ж.к. "Тракия" все повече заприличва на презастроените с бетон крайни квартали на София. Това рязко струпване на десетки хиляди нови обитатели на квартала скоро ще даде отрицателно отражение на живота на всички останали в него, включително и на общата заетост на пазара на труда и на цените на услугите.
0
 
 
Поне има паркоместа... Но нови 1000 автомобила във вече задръстения град
+5
 
 
За това което се случва в нашия град ще благодарите на предишната управа ,Искаха населението да се съсредоточи в големи градове За съжаление след като София бе превзета дойде ред на Пловдив ,Сравняваха града с икономически гигант и тем подобни и се случи вече непоправимото ,Ордите превзеха и Пловдив подлъгвайки се от неверни за града ни заплати в цифри ,красота и възможности, София бе спасена за сметка на Пловдив,Това вече не е онзи Пловдив с дух и привлекателност,На хората от България не им се даде възможност за развитие по родните им места,Безхаберие,Докато не номинират следващият икономически гигант като град ще бъде така,ДОТОГАВА БАЛОНЪТ Пловдив ЩЕ СЕ НАДУВА,И,,,,ЩЕ СЕ СПУКА,
+4
 
 
В този кошер КОВИД-19 ще се разпространява като хлебарки във фурна! В този "хабитат" респираторни и други вирусни заболявания ще имат предостатъчно материал за всякакви мутации! Явно гризнатите мозъци в държавата и общината никак не осъзнаха намигването на вселената!!! Дори не искам да замесвам Бог в дискусията, защото на народа масово не му е ясен този въпрос. Но!!! При толкова хора на едно място ще започнат проблемите: 1. Канализацията няма да издържи-нито правата нито обратната! 2. Въздухът ще се отрови! 3. Шумът ще се увеличи многократно! 4. Ще скочат цените на храните, защото маймуните на клона ще са повече и ще са все гладни! 5. Места в градини и училища още по-няма да има! 6. Престъпността ще се скочи рязко, а и полицията отдавна никаква я няма! 7. Цената на труда ще намалее, защото маймунките ще са много и ще подбиват заплатите! 8. И сега лекарите изнемогват, а спешната помощ е като шестица от тотото! 9. Новодомците ще плащат данъците си по селата, откъдето ще дойдат и дори няма да се регистрират!!! 10. Общината ще я закъса здраво с парите и инфраструктурата!!! Накратко казано: Много лошо е да си тъп, но още по-лошо е да си и тъп и да имаш и власт! 2022г. Началото на края на гр. Пловдив! Идва КОВИД ГЕТОТО НА ТРАКИЯ!
+4
 
 
По груби сметки този комплекс в комбинация с голямата Олимпия до Форума, комплекса до пощата и Томов плаза биха приютили над 20000 души. Строят се още доста блокове и кооперации в квартала, да ги сложим 30000 новодошли. Честито на всички спечелили! Дано направят някоя подземна магистрала, че вече на земята и над нея няма къде да се построи път дори...
0
 
 
От кога ви повтарям , че Пловдив от най-хубавият град се превърна в най-големия кенеф !
0
 
 
Ба!Ще си купя 2 .Нивгаш няма да се вратя на село.Майна
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: