ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Видео: Ето как Пловдив каза "Не на ислямизацията на майка България"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:43 / 07.02.2014Коментари (66)46964
Камерата на Plovdiv24.bg успя да улови уникални и интересни моменти по време на протеста, който днес започна малко преди 10.00 часа пред Окръжния съд. 

На него присъстваха както привърженици на различни футболни отбори, така и обикновени хора. Всички заедно скандираха "Българи юнаци, "Долу ДПС", "За България".
 
На един от транспарантите бе изписано: "Земята на Левски и Ботев отново е робска земя. Българи, борете се за своята свобода от продажните политици", а на друг "Да спрем ислямизацията на майка България".

Поводът за протеста днес бе, че Главно мюфтийство води съдебни дела за придобиване на собствеността върху 4 пловдивски имота. Става дума за турските гробища, Баня "Старинна", имот на бул. "Цар Борис Трети Обединител" срещу Водната палата и паркинга на Съдебната палата. Днес делото започна с разпит на двама свидетели и бе отложено за 11 април.




Още по темата: общо новини по темата: 97
22.11.2023 »
16.01.2023 »
06.01.2023 »
21.12.2022 »
28.01.2016 »
09.07.2015 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Срамота, никой не знае стихотворението Хайдути на Христо Ботев, не ви ли е срам всички тези дето се наричате националисти? За мен сте едни глупаци, които се манипулират толкова лесно колкото мангалите по избори, обаче Вие не се нуждаете от безплатни кебапчета. Срам ме е от Вас, какво ми пеете старият химн на България и него не го знаете, защото половината са пикльовци и не са били даже в българската армия. Хайде почетете малко повече Иван Вазов, Христо Ботев, Георги Бенковски, Софронии Врачански и след това имайте претенции да се гордеете, че сте българи. Пак казвам "Не ви ли е срам, че никой не знае тези стихотворения? Какъв националист си ако не знаеш най-хубавите думи за твоята родина? Ще ме извинявате много, бай мангал също не ги знае, изводите си направете сами националисти смешни. Ако се бориш за нещо трябва да знаеш за какво, а не където е тълпата там съм и аз.
0
 
 
Абе тая земя да не са я донесли от анадола.Интересно ми е дали ще се намерят продажни магистрати.Ами ако разсъждаваме по аналогия Турция трябва да върне Истанбул /Константинопол/ на Гърция като наследник на Византия и тогава да ги видя какво ще приказват.
+2
 
 
Фенове, Българи вчера показахте че имате еднаква цел. Показахте че въпреки че сте с противоположни виждания вие сте истински родолюбци. Аз не успях да дойда вчера но на 14 ще съм там защото съм БЪЛГАРИН и не искам децата ми да живеят в османска България. България трябва да бъде свободна и да бъде БЪЛГАРСКА. За това всички знаем бойния викЗА България урааааа
0
 
 
За това ли проляха кръвта си предците ни в държава на хилядолетия да се разпореждат враговете и ...?!Престъпният съюз от етническа протурска партияДПС ,и проруската комунистическа БСП е най голямата заплаха не само за българският народ но и за съществуването на Родината ни като цяло !!!
+2
 
 
ДОЛО ДПС ВЪН ПОРОБИТЕЛИТЕ БЪЛГАРИНО НЕ СЕ ПРЕДАВАИ*МРЪСНИ 4ИТАЦИ*
+4
 
 
НА САПУН МАЙКА ИМ ДУШМАНСКА ЦИГАНИ НИКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НЯМАТ САМО СМУЧАТ И СЕ МНОЖАТ АМА РАБОТАТА ОТИВА... ЩЕ ИГРАЕ НОЖА В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ...СВЪРШИ СЕ ТАЯ НЯМА КОИ ДА ВИ ТЪРПИ
Aнонимен
на 08.02.2014 г.
+6
 
 
Незнаят и не искат да учат български, а чакат от българите да ги хранят ...Носят малоазиатски имена, а искат да останат европейци...Кланят се на чужд господ и се взривяват където ими падне... Нека това да правят там където им е родното по имена и религия място !
+1
 
 
Чудя се - против ли съм или съм за протеста... Май по-скоро съм за, но като се замисля, ще река, че всички тези протести са безсмислени, ако не се раждат българчета - и ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЪРЖАВАТА ... в началото на 20-ти век е било дори по-зле, но семействата са имали по 5 - 10 деца ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: