ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В Пловдив започна Общо събрание на НАСО
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:37 / 18.04.2019Коментари (1)3025
©
В Пловдив днес започна 28-то Отчетно-изборно Общо събрание на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България (НАСО РБ). Големият форум стартира точно в 14 часа в конферентната зала на хотел "Империал“ с химна на България и химна на Европа, при дневен ред включващ множество точки, сред които: приемане на доклад за дейността на НАСО РБ и отчет на УС за 2018 г.; приемане на отчет за изпълнение на бюджет 2018 г.; приемане на отчет за дейността на КС за 2018 г.; приемане на бюджет на НАСО РБ за 2019 г. и делегиране на УС на права да извършва компенсаторни промени между утвърдените разходи в рамките на една дейност или от една дейност в друга, без да изменя общия размер на разходите и приемане на нови членове на НАСО РБ.

За да поздравят гостите от цялата страна, на Общото събрание присъстваха заместник-кмета на община Пловдив инж. Александър Държиков и Председателят на Общински съвет - Пловдив Савина Петкова.

Сред  делегатите на форума, който продължава и утре с информационна среща с представители на ДАЕУ и ЦИК е и секретарят на Община Пловдив Ангелина Топчиева, член на УС на НАСО РБ. Тя получи специална благодарност от ръководството на Асоциацията за отличната организация на събитието, което не за пръв път се провежда в Пловдив. Градът беше домакин и на 27-то Общо събрание през изминалата 2018 г.

Заместник-кметът по култура и туризъм на Община Пловдив инж. Александър Държиков  приветства делегатите от цялата страна от името на Кмета на града - инж. Иван Тотев

"За мен е чест да ви приветствам с "Добре дошли“ в Пловдив. Всички вие сте членове на една уважавана Асоциация, съставена от доказани професионалисти, които имат цел, съвпадаща с тази на Кметовете на общини, а именно – да превърнем общините в по-добро място за живеене, администрациите да стават все по-компетентни, а гражданите и местния бизнес – все по-удовлетворени. Бъдете все така успешни и отговорни в работата си! Продължавайте да утвърждавате авторитета на длъжността Секретар на община, защото Кметовете на общини разчитат на Вас“, каза в приветствието си заместник-кметът, като пожела успешна и ползотворна работа на 28-то Общо събрание.  

Председателят на Общински съвет – Пловдив Савина Петкова, поднесе поздравителен адрес от името на Националната асоциация на председателите на общински съвети, в качеството си на член на УС и направи едно лично обръщение към многобройните участници: "Работила съм достатъчно дълго време в община Пловдив и съм разбрала едно нещо със сигурност: няма по-важна, по-значима и лично заслужаваща доверие длъжност като секретарят на една община. Тя е стълбът, фундаментът, на който се крепи една успешна администрация. Огромно благодаря към всички вас! Огромно благодаря на г-жа Ангелина Топчиева, с която работим не само като колеги, а като един екип“, каза Савина Петкова.

Поздрави към делегатите и УС на НАСО РБ отправиха и представители на различни партньорски организации и сдружения, както и от ИПАЕИ към МС.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ФБР
премахни филтъра

0
 
 
Защо ли не се учудвам че това мероприятие е в хотела на братко,то е така всеки си дърпа чергата към себе си,ако се събират червените - са в Ленинград,ако са герберите са в "нашия хотел"- няма празно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Електротранспорт в Пловдив?
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: