ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В Пловдив ни един протестиращ срещу уличните дупки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 22.03.2010Коментари (24)4355
© Plovdiv24.bg
Кметът бе искрено изненадан от липсата на протестиращи
Точно в 12 часа кметът Славчо Атанасов излезе пред общината, за да разговаря с участниците в протеста срещу уличните дупки, какъвто бе обявен предварително, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Само че ни един протестиращ нямаше и Атанасов бе искрено изненадан. "Какво става? Къде са протестиращите? Дойдох да им обясня защо е толкова тежко положението с дупките. Повече от 20-30 години много от улиците не са виждали основен ремонт, това е голяма беда, усещам я и аз като шофьор, но не може да продължаваме на час по лъжичка да наливаме милиони за кръпки", подчерта той.

Липсата на протестиращи пред пловдивската община кметът си обяснява с получилото му популярност намерение да тегли 30-милионен заем именно за тотално подобряване на голяма част от пътната инфраструктура.

Подробности за заема, за който кметът и неговият екип дадоха генерална пресконференция, очаквайте по-късно в Plovdiv24.bg.


(с) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако знаех за такъв ротест щях да отида...Другият път да има повече гласност
0
 
 
Това е някакъв зачервен дебелак, който пуска просташки шеги. Това не е лицето, за което гласуваха пловдивчани на предните избори.
-2
 
 
слаФчооо... много ти трябва този 30 милионен заем за изборите догодина, да си делните с БСП някой друг лев.Това ще е финансирането за новоизлюпената ти партийка, нали? Их , мушмурок! Как е зачервил бузките!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 22.03.2010 г.
0
 
 
в сравнение с дупките в София , Пловдив е цвете
+2
 
 
Аз сега чувам за подобен протест,освен по телепатия да е вървяла информацията за него.То така утре пладнешките разбойници от ЕВН може да измислят,че уж е бил насрочен протест срещу тях,ама понеже видите ли нямало нито един човек,значи всички са доволни от тях.
-3
 
 
Славчето май доста силно кафе е пил, преди да излезе пред общината. Този запотен, червендалест сурат предполага, че е напред поне с два-три скоча само до предиобед.... А докато се мръкне .....
+4
 
 
Мога да кажа, че в Пловдив пътната мрежа е с най-малко дупки в момента в България. Не е истина за какво става дума в София, Велико Търново, Враца и т.н.
+3
 
 
Стига сте мрънкали бе ... състоянитето на пътищата в България е трагично навсякъде, а не само в Пловдив. Ама нали трябва Славчо да обвинявате, ми естественно, той е виновен за всичко случващо се на тази земя ...
-4
 
 
Каква прекрасна снимка на Главчо Атанасов, ХИЛИ НИ СЕ най-нагло. Излязъл е на среща с няколкото пловдивски репортери, след като е видял през прозореца, че няма протестиращи. Колко е смел, а? Дупките не са цъфнали на малките улички, бе умник, а на големите! На най-основните булеварди в Пловдив - Руски, Цар Борис ІІІ, Христо Ботев, 6 Септември, Васил Априлов, Менделеев, Карловско шосе, Южен и десетки други, които мощно се рушат под неговото премъдро управление. На една основна улица натоварването е от 200 до 20 000 пъти по-голямо, но ФРЕНСКАТА ТЕХНИКА, която никой все още не е виждал, така и не отиде ги обследва. МАЛКИЯТ КМЕТ, както сам се нарече Главчо Атанасов, ще ОПРАВЯ малките улички. А големите булеварди кой ще ги оправи? Някой друг явно, може би трябва да се примолим на Бойко Борисов, на Неволята или на емира на Катар, защото явно от пловдивския псевдо-кмет Главчо Атанасов не може да очакваме дори минимума човешки разум. За малкия кмет големите улици не са негово задължение и ангажимент. Последния кредитен ресурс на града ще бъде унищожен в напълно безсмислен ремонт на малки улички при положение, че основните пътища се кърпят с бетонни блокчета, а след всяка следваща зима цъфват милиарди нови дупки, все по-големи и все по-нагъсто! Накрая ще излезе, че Главчо Атанасов само за един мандат ще нанесе повече вреди на Пловдив колкото Чомака за два.
0
 
 
С протестиращи или без файдата е същата - само празни приказки но се чудя се ако имаше протестиращи дали щеше да излезне :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Поскъпване на хранителните продукти
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Пролетни бури удариха страната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (2226) 15%
Спас Гърневски (2033) 14%
Д-р Иван Чомаков (1381) 9%
Славчо Атанасов (3822) 26%
Иван Тотев (4111) 28%
Здравко Димитров (1293) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: