В ПГЕЕ-Пловдив се състоя "Вечер на кариерата“

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
09:04 / 20.04.2019
5178
Бивши и настоящи ученици от
ПГЕЕ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
В ПГЕЕ-Пловдив се състоя "Вечер на кариерата“. Традиция стана учениците от професионалната гимназия да правят първите си стъпки в кариерата си именно от тази среща на образованието с бизнеса. Тук беше мястото, където се срещнат ученици и родителите им с представители на водещи компании и висши училища.

В срещата участваха над 20 български и международни компании от икономическа зона "Тракия“ и три висши технически училища. Представителите от различни браншове представиха своите стажански програми и свободни позиции, възможностите за развитие и реализация, както и изискванията за подбор на служители. Изложението даде възможност на учениците и техните родители да се запознаят лично с хората, които избират новите служители в компаниите, да разберат какви знания и умения са им необходими в бъдеще и да оставят биографии, да придобият опит, как да се държат по време на интервю и как да се представят успешно пред работодателите.

Директорът на ПГЕЕ-Пловдив г-жа Анастасова поздрави всички участници във форума и сподели, че ПГЕЕ допринася за икономическия, социалния и културен просперитет на обществото ни, подготвяйки добре обучени техници в специалностите "Компютърна техника и технологии“, "Приложно програмиране“, "Микропроцесорна техника“, "Електрообзавеждане на производството“, "Автоматизация на непрекъснати производства“, "Компютърни мрежи“.

Учениците си тръгнаха от срещата с убеждението, че работата е важна част от живота на всеки и че те държат в ръцете си възможности за успех!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).