ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Ужилен" студент в УХТ Пловдив: Къде искате да паркираме?
Автор: Васил Динев 08:30 / 24.01.2016Коментари (74)10703
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
Бивши и настоящи студенти от
УХТ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
А къде искате да паркираме - това попита читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте. От доста време следя сайта Ви и виждам, че наистина се включвате в проблемите ни - та ето и моят. Студент съм в УХТ Пловдив и всеки ден ми се налага да търся къде да паркирам. 

Дневно около 500-600 автомобила (може и повече) търсят място там ...в близост има детски градини и училища и разбира се, още повече автомобили.

Паркираме кой където намери, защото паркингът на университета е малък. Преди дни както винаги се наложи да паркирам в страничните улички, които не са чували за почистване, а там, където е минал снегорин, снегът е натрупан от двете страни на пътя и има място за минаване на една кола. 

Естествено всички бяха паркирали върху камарите сняг, за да може да минават свободно автомобили, но според ОП "Общинска охрана" там някъде под тези камари сняг имало тротоар, върху който ние сме били паркирали. 

Извинявам се много, но аз тротоар не видях, а само сняг и лед, по който не знам как човек би ходил, но както и да е, натъпкахме се и днес, но след края на учебния ден отивайки към автомобилите си, видяхме, че всеки е глобен за паркиране върху тротоара за скромните 50 лева...

Искам да попитам "Общинска охрана" - къде искате да паркираме 600 коли хем да не пречим на хората, хем да не пречим на автомобилите и хем да не сме в нарушение, като никъде не е почистено, а уличките са и без това тесни?".


Още по темата: общо новини по темата: 238
07.02.2017 »
31.01.2017 »
29.01.2017 »
29.01.2017 »
29.01.2017 »
15.08.2016 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.01.2016 г.
+2
 
 
Абе пич, хубаво си идваш с МПС-то, ама като знаеш, че в райони като описания от теб спирането е х.й.я, защо не спираш например в западната част на "Младежка" или дори пред стадиона? Ако повървиш 5-10 мин. няма да ти отслабне задника. Заради такива като Вас хората не могат да си влязат в имотите!
+1
 
 
Супер нагли селяци пишат ми се студенти плащаи си за паркинг и тва е аз каде д апарким като пред вкащи е кошмар пред гаражи запушват други коли кошмар немогат дори да паркират
Aнонимен
на 24.01.2016 г.
+1
 
 
Аз също учих в УХТ но по мое време (преди десетина години)пред университета имаше паркинг ,но уви някой го налапа и сега има голяма кооперация.Защо все в България става така не мога да си го обесня.
Aнонимен
на 24.01.2016 г.
+1
 
 
Наричате ни селяндури,помаци и други подобни, но никой от Вас високообразовани граждани не си помисли - абе той може и да не е от близко населено място,може да няма други възможности за транспорт,може както е упоменато паркинга на ВУЗ-а да е малък и да не достига. Така след като разбрах колко сте умни гражданите да ви кажа от личен опит - принципно колите се паркират пред университета, или както колегата в страничните улици като там се оставят на пътя за да е свободен тротоара за пешеходци и съотрветно покрай тях да минават и автомобили, но драги мои умници това е възможно при изчистени улици, сега тротоарите са неизползваеми за пешеходци,защото са покрити с купчини сняг и ако трябва да спираме както трябва на пътя то значи ще запушим улицата, затова кадърни граждани се налага да се бутаме върху купчините сняг и естествено общината това и чака..аз съм там от няколко години и проверки се правят единствено зимата, защото знаят,че няма да си тръгнат без да ужилят поне 500 автомобила. Иначе мерси много за милите думи и обръщения или коментари от сорта,че от центъра до всяка точка на града са 15 мин ...и още нещо за десерт мили ми многознайковци - проверете така информативно колко редовен е транспорта до близките населени места било то с влак или автобус и ми отговорете как без кола аз да съм в 8 без 15 пред университета...да карам упражнения до 20:00 и да успея да се добера до гарата за примерно влак в 20:15 и ако го изпусна остава в 3 сутринта.!
+1
 
 
А ние студентите от ПУ да плащаме синя зона или да спираме на 10 мин от университета..
Aнонимен
на 24.01.2016 г.
+3
 
 
Нормално е при несъобразяване съответно да бъдем глобени, но и коментари от типа на идвайте с колело, или пеша ходете някак си много ме дразнят.Някой пропуска момента, че има и такива , чакайте как ни наричате "селяндури" от малките населени места около Пловдив с нередовен междуградски транспорт, който така разбираш ли нямат избор и са принудени да пътуват до университета с лични автомобили, или нека и аз като доц.Хаджийски от УХТ се изразя така:Като няма къде да паркирате - стойте си на село в снега. : )
+2
 
 
напълно нормално е да си понесеш глобата след като си сгрешил.обясненията ,че не се виждал тротоара са невероятни след като учиш там и си спирал на същото място да се правеш на ударен,определено си е дебилщина.спри на запад някъде и тръгни с това обяснение и ще видиш как глобата ще ти нарасне за гяволъка.дано завършиш и поумнеш малко ,но щом до сега не си успял мисля ,че няма надежда.
+6
 
 
Нагъл си бе пич, да се жалваш тука. Не си длъжен да ходиш до унивеситета с кола в тая поледица. И аз ходя на работа с кола, ама офиса има огромен паркинг и винаги има къде да спра. По същата причина оставям колата в офиса, когато ходя на центъра, а не спирам като малоумник.
+3
 
 
Алооо, има градски транспорт!! Или си купи колело, направиха велоалеи. Ама ще кажеш - с колело в този студ. Ами ще ти отговоря преди да си ме попитал - във всички добре развити страни, на които се възхищавате точно вие, студентите, и очите ви натам гледат, зимите са по-студени и сурови, но хората се придвижват с колелета. Но добре, да кажем че е много зле времето. Идваме на първи вариант - градски транспорт.
+2
 
 
Булгарския народ не е нормален... в случая кюо значение има дали е студен ако иска ще кара кола и защо трябва да определяте пумак и селянин... страхно вузпитание и култура имате... ако беше някои баща които си паркира колата вечер там няаше да е проблем ... от каде знаете как си е купил тази кола ..това ваобще не е проблема и сигурно и на вас тези дни ви се е налойило да паркирате някуде ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: