ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ужасен инцидент на магистралата до Пловдив, вкараха семейство в абсурден филм
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 29.08.2017Коментари (7)15697
©
Семейство се размина на косъм от смъртта на автомагистрала "Тракия" на 129-я километър край Пловдив, но се сдоби с акт за нарушение. Джип с немска регистрация избутал от пътя колата и я пратил в канавката. Съпрузите оцелели по чудо, съобщава Нова телевизия. Отървали се невредими, но с глоба. Според полицаите жената, която е шофирала в момента, е виновна за инцидента. Защото загубила контрол над автомобила. Според свидетели обаче причината е друга. 

От МВР подозират, че шофьорът на джипа може и да е напуснал страната. Въпреки това ще го потърсят, макар и със закъснения. "Полицаите, пристигнали на мястото на инцидента, са видели само един катастрофирал автомобил. От следите и от ситуацията на място, са преценили, че водачът е загубил контрол над колата и е напуснал автомагистралата. Хората са обяснили, че имало автомобил, който ги е притеснил, но не са могли да го опишат, нито да посочат неговата марка. 

Сами разбирате, че не можем да спрем всеки чужд автомобил, който се движи по автомагистралата, при положение, че сега има огромен гастарбайтерски поток. Ако се знае марката или цвета на колата, тогава може и да се предприеме нещо", коментира случая Росен Рапчев, началник на сектор "Пътен контрол" към ГД "Национална полиция". 

Водещият Виктор Николаев обаче посочи, че е имало сигнал на телефон 112, в който е описан джипът-нарушител - черно Volvo, с германска регистрация. Ще проверим сигнала и ще видим дали е така, отвърна Рапчев. Полицаите не са имали достатъчно данни, за да предприемат такава операция, стана ясно от думите на главния инспектор. На въпрос дали ако хората в преобърнатата кола бяха загинали, КАТ пак щеше да им пише акт, Рапчев отговори, че със сигурност е нямало така да стане. 

Той не можа да обясни как не са приети показания на свидетел на случилото се на място, но настоя, че полицаите, които са били на място, са преценили да пишат акт на пострадалите на база факти за случилото се. Рапчев обясни, че свидетелски показания за опасна маневра, при която страдат невинни, стигали само да се "възбуди" проверка.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Master_man
премахни филтъра

+2
 
 
Сетих се за един мой случай отпреди много години. Тръгвам да пресичам на зелено,обаче само успях да стъпна на пътя и няма кой да спре да ми даде път да пресека,а отсреща стои полицай и гледа това нещо. Накрая една жена спря да ми даде път и аз пресякох,обаче вече беше превключило на червено! Полицая ме извика и ми каза,че ме глобява,защото съм бил пресякъл на червено,а аз му обясних,че бях стъпнал на шосето на зелен сигнал,но никой не ми даде път да пресека! А би трябвало да спре и да глоби или поне да направи забележка на този който пръв не ми даде да пресека все пак!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: