Украинците в Пловдив получиха пакети с подаръци за Коледа

Автор: Диана Бикова
Коментари (1)
12:21 / 23.12.2022
2308
Коледни пакети за украинците в бившата Белодробна болница предостави кметът на Пловдив Здравко Димитров заедно със свои заместници и общински съветници, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Извинявам се от името на други, които създадоха излишно напражение. Поел съм ангажимент към вас и вие ще останете тук докато има нужда. Винаги можете да разчитате на нас. Спомняте си какво беше в началото тук, но с общи усилия имаме сграда, която е превърната във втори дом. Нашите взаимоотношения са пример в Европа. Пожелавам ви спокойни и весели празници!" - каза кметът Димитров. 

Заместник-кметът Георги Титюков допълни, че със съвместни усилия изоставената повече от 7 години сграда е превърната не само във втори дом, а и е изпълнена със смисъл. 

"Радостно е, че в Пловдив успяхме да създадем този дом, с усилията на много хора. Ние сме добрият пример за отношението на нашите съграждани към украинците" - отбеляза почетният консул на Украйна в Пловдив Димитър Георгиев. 

Повече гледайте в прикаченото видео!


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...
Музеят на авиацията с вход свободен днес
Единственият булевард в Пловдив, по който не минават автобуси?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).