ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тя е красива, много успешна и живее в Пловдив! Коя е тя?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 26.12.2022Коментари (6)18779
© Личен архив
"Преди време бях скептично настроена към инфлуенсърството, смятах го за безмислено, но виждайки с какви темпове се развива в световен мащаб, вече искам да бъда част от това "голямо семейство". Живеем във времената на иновациите и виртуалността и моето усещане е, че всичко някак си е съсредоточено там. Смятам, че за млад човек като мен, който не обича скучното и еднообразно ежедневие, би било интересно и полезно да се развива в тази сфера", открито споделя Симона Милова пред dir.bg и продължава:

"На хората им е омръзнало да гледат и слушат едни и същи заучени фрази. Очаквам да успявам да мотивирам хората, да ги насочвам да взимат по-лесно решения за себе си, да помогна в трудни моменти с мой личен опит и преживяното до момента, и всичко останало, което е част от нормалния бит и ежедневие на всеки един от нас."

Коя е тя?

Казвам се Симона Милова. На 27г. съм, родена съм в София. Понастоящем живея и работя в Пловдив. Родом съм от гр. Клисура, където живеят родителите ми. На 13 г. възраст се отделих от тях и дойдох в Пловдив, за да уча. Средното си образование завърших във ФЕГ "Антоан дьо Сент Екзюпери", а висшето в ПУ "Паисий Хилендараски" специалност Право. Владея два чужди езика - средно ниво френски (поради факта, че след завършване на езиковата гимназия не съм го практикувала повече) и много добро ниво на писмен и устен английски. В момента работя във фирма за поддръжка на медицинска апаратура, която се внася от чужбина. Работната среда е много приятна и спокойна, работя с интелигентни млади хора. Най-голямата ми обич и слабост са семейството ми и кучетата.

Разкажи ни, как ти хрумна да станеш инфлуенсър и какво те мотивира бъдеш такава и да продължиш да се развиваш в тази посока?

Това е заобикалящата ни действителност навсякъде. Живеем във времената на иновациите и виртуалността и моето усещане е, че всичко някак си е съсредоточено там. Смятам, че за млад човек като мен, който не обича скучното и еднообразно ежедневие, би било интересно и полезно да се развива в тази сфера. Преди време бях скептично настроена към инфлуенсърството, смятах го за безмислено, но виждайки с какви темпове се развива в световен мащаб, вече искам да бъда част от това "голямо семейство".

Какви качества трябва да притежава един истински инфлуенсър и това може ли да бъде професия?

Комплексни са качествата, които смятам, че трябва да притежава един успешен инфлуенсър. Посочвам 3 водещи (според мен) - постоянство, информираност и креативност. Тези, които без много помпозност допускат хората в своя свят, не напрягат, а напротив. Истинските, усмихнатите, забавните, красивите.

Каква е твоята рецепта за поддържане на популярност и имидж в дългосрочен план?

Постоянство и креативност. На хората им е омръзнало да гледат и слушат едни и същи заучени фрази. Очаквам да успявам да мотивирам хората, да ги насочвам да взимат по-лесно решения за себе си, да помогна в трудни моменти с мой личен опит и преживяното до момента, и всичко останало, което е част от нормалния бит и ежедневие на всеки един от нас.

Трябва ли един инфлуенсър да има и друга основна професия? Могат ли двете занимания да вървят паралелно или е нужен ясен фокус?

Със сигурност за максимален успех във всяка една сфера е необходим ясен фокус, време и внимание съсредоточени изцяло в това. На този етап от време аз не бих могла да оставя работата си, но перфектно бих съчетавала двете неща, без едното да пречи на другото.

Какъв е най-интересният продукт, който би желала да рекламираш?

Бих искала да рекламирам козметика (бг брандове), аксесоари, дрехи, кучешки принадлежности и храни, бих готвила (обичам да готвя и да изпробвам нови рецепти). Не бих рекламирала некачествени продукти, с които да подведа потребителите или такива, които на мен лично не ми харесват.

Къде се виждаш след 10 години професионално?

На мечтаното работно място. Успяла и щастлива с това, което правя.

Ако трябва да направиш реклама на България като туристическа дестинация, какво би казала на потенциални туристи от чужбина, за да ги мотивираш да дойдат тук?

Бих показала красотите на нашата мила Родина. Тя е красива и гостоприемна страна, в която има множество истинки и родолюбиви хора. Имаме си прекрасна природа за туризъм - планина и море. Местности, които трябва да се видят и посетят. Култура, която си заслужава да бъда опозната и кухня, която си заслужава да бъде опитана.

Финално - ако трябва да спечелиш нови последователи с едно изречение, кое би било то?

Аз няма да бъда от досадните инфлуенсъри. Искам да бъда полезна. Когато един потребител купи продукт, който аз рекламирам това е успех за мен. Той няма как да знае "качествата"му преди да го е изпробвал, а по-скоро аз съм го убедила.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 26.12.2022 г.
0
 
 
Не стана ясно какви са и успехите.
+3
 
 
"родена съм в София, родом съм от гр. Клисура" толкова е капацитета на поредното кифле, обслужващо някой чичка-спонсор.
0
 
 
Родена сум в град София.... Родом съм в град Клисура..... Само като прочетох това и ми стана ясно защо на 13 години са е изгонили и защо не знае двата езика..... ХАХАХА.... ХАХАХА..... Хората показаха коледния концерт, тая още овце пасе
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (881) 16%
Спас Гърневски (785) 14%
Д-р Иван Чомаков (535) 10%
Славчо Атанасов (1442) 26%
Иван Тотев (1472) 26%
Здравко Димитров (483) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: