Трима пострадаха при катастрофи заради неспазване на знак "Стоп"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:35 / 11.04.2014
2747
Трима пострадаха при катастрофи, следствие от неспазване на знак "Стоп". Вчера около 13.00 часа на кръстовището на ул. "Менделеев" и ул. "Найчо Цанов" лек автомобил "Форд", управляван от Ж.С. /31 г./ от село Чоба, не спира на знак "Стоп" и отнела предимството на лек автомобил "БМВ". Следствие на удара, "БМВ"- то се завърта на пътното платно и се удря в уличен стълб. Пострадал е 34-годишният шофьор и 36-годишният пътник на ударения автомобил, които са прегледани на място от екип на "Спешна помощ". Мъжете са освободени за домашно лечение. 

Два часа по-късно в сектор "Пътна полиция" е получен сигнал за пътно произшествие на друго кръстовище в града. Пловдивчанина С.З. /20 г./, управляващ автомобил "Опел", не пропуска движещото се по път с предимство "Ауди" с 31-годишна шофьорка от същия град. Инцидентът станал между бул. "Свобода" и ул. "Копривщица". Пострадала е шофьорката на втория автомобил, тя била откарана в болница, от където е освободена за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол от страна на водачите.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).