ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тревожна снимка: Това се случи в елитно пловдивско училище!
Автор: Васил Динев 10:36 / 29.10.2016Коментари (33)51863
©
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св.Патриарх Евтимий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Читателят на Plovdiv24.bg Константин Георгиев се свърза с нашата медия, за да изкаже своите опасения във връзка с елитно пловдивско училище. За какво става въпрос? 

"Здравейте! Това е СУ "Св. Патриарх Евтимий", познато още като Голямата Лиляна. Нечий болен мозък реши да въведе особен пропускателен режим и влизането и излизането от училището отнема 15 минути. 

Очаквам съвсем скоро някое дете да бъде стъпкано и чак тогава, предполагам, същият болен мозък ще отмени това безумие..."







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички сме на ясно, уважаеми, че така както ние сме обичали да си доспиваме преди училище, така и всяко дете обича да си доспива сутрин или пък да идва в последният момент за нещо, за което трябва да е поне 15 минути по-рано на линия. Тук става въпрос за елементарен принцип на организация при който детето трябва да е в класната стая или в училището от порядъка между 15 и 30 минути преди заниманията които са планирани в дневната му програма. А подреждането в стройна опашка е въпрос на възпитание. Недейте да омразничите срещу мерките за защита на вашите деца, а ги възпитайте да ги разбират и да се подреждат вместо да се блъскат и мачкат!
0
 
 
Виждам се на снимката. Часа ми свърши в 19:05 , а излезнах в 19:48. Като излезнах и ме зимаха имаше задръстване и се прибрах в към 21 като пътя до нас е 10 минути с кола. Мерси гривни за ,,предпазване''. Egasi.
При няколко посещения в супермаркет Кауфланд - Пловдив, раойн Северен, констатирах, че липсва каквото и да е средство за дезинфекция на входа.Стотици посетители влизат без каквато и да е дезинфекция на ръце, колички и пр.Охраната на входа безцеремонно зая
на 29.10.2016 г.
+3
 
 
Присъединявам се към всички коментари. Това само болен мозък може да го измисли! Нека да си спомни госпожа директорката случаят в Индиго! това ли желае да се случи в повереното й учебно заведение? С какво настроение ще влезнат тези деца в учебните стаи след като са ги блъскали като животни за да се доберат до входа на училището? За какво е тогава тази охрана, за която плащаме? Или госпожа директорката трябваше да усвои парите, отпуснати й от Америка за България!!!!! Бързо да се вземат мерки докато не се е случило неповторимото!!!!
+6
 
 
Някои май са забравили случая Индиго. Интересно ми е и какво мислят пожарникарите за това. Да направят една проверка дали това отговаря на изискванията за безопасност.
+4
 
 
96та 97ма година, когато бях 5 ти клас, така ни пускаха и в "Паисито", дедето охрана пускаше насъбралото се пред портата, множество и така се тъпчехме, че понякога ти си влязъл, но раницата ти е останала отвън и дърпаш като магаре. Като преодолееше портата, вавилонското стълпотворение се насочваше към стълбите и така всеки божи ден. Същото се отнасяше и за Лафката в голямото междучасие.
+4
 
 
Никоя система за безопастност в България няма да е безопасна, само заради разногласията на родителите , които все насърчават децата си към негодувание !!! Очаквате да ви питат за всичко ?! А готови ли сте да разделите отговорността на преподавателите 50/50 ?!
+3
 
 
При евентуална евакуация как ще излезнат децата навреме..?
Сподели какво ново....
на 29.10.2016 г.
+4
 
 
ВАЖНОТО НА УЧИТЕЛИТЕ ДА ИМ Е ГОТ.УЧЕНИЦИ РОДИТЕЛИ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ.КОЙ ГИ ЕНЯ ЗА ТЯХНОТО МНЕНИЕ.
+4
 
 
Когато училищата се превърнаха в концлагери....уж в името на сигурността.....
+3
 
 
Т'ва ако са ученици, та на.. Повечето 'деца' се имат за голямото 'добро утро' и си мислят, че всичко им е позволено, до първия задвратник! Слагането на въпросната система не е простотия, простотията е това, което виждате на снимката. Като гооведа! Има много фирми в България, а и не само, където хората отиват на работа и се чекират на влизане и излизане, но там няма такива стада. Но на снимката - всички са чакали последните 10 секунди, за да се засилят и да влязат.. Не охрана, 2-3 големи каракачанки и един пъдар им трябва. Да ги пердаши с гегата и да ги псува!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: